AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, AK Parti MKYK üyeleri İsmet Gergerli ve Murat Çiçek, il başkan yardımcıları ve teşkilat üyeleriyle birlikte Batman’daki ekonomik kurumlara ziyaretlerde bulundu.
heyet , Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO), ASKON Batman Şubesi, ASRİAD Batman Şubesi ve Batman Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Ziyaretlerde Batman’ın ekonomik potansiyeli, yatırım imkanları, üretim kapasitesi ve iş dünyasının beklentileri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
Ziyaretlere İl Başkan Yardımcıları Mehmet Masum Özel, Muhammed Şirinoğlu, Mansur Müjdeci, Yusuf Ergün ve Halil Özdemir de eşlik etti.
Şansi, yaptığı değerlendirmede, “Batman’ımızın ekonomik potansiyelini daha ileriye taşımak için iş dünyamızla sürekli istişare halindeyiz. Üreten, yatırım yapan ve istihdam sağlayan her kesim bizim için çok kıymetlidir. Şehrimizin kalkınması için güçlü bir birliktelikle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Ziyaretler sırasında Batman’ın yatırım altyapısının güçlendirilmesi, yeni sanayi alanlarının geliştirilmesi ve üretimin artırılmasına yönelik konular ele alındı. AK Parti heyeti, kurum temsilcilerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Şansi, programın sonunda, “Ortak gayemiz Batman’ın büyümesi ve gelişmesidir” mesajını verdi.


