Batman’da çocuklar arasında başlayan tartışma, ailelerin de dahil olmasıyla taş lı, sopalı ve bıçaklı kavgaya dönüştü. kavga sonucu yaralanan 9 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
Olay, Aydınlık Evler Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, sokakta oynayan çocuklar arasında çıkan tartışma, kısa sürede büyüyerek ailelerinin karıştığı büyük bir kavgaya dönüştü. Öfkenin kontrolden çıktığı olayda taraflar birbirine taş, sopa ve bıçaklarla saldırdı.
Mahallede korku ve panik dolu anlar yaşanırken, çevredeki vatandaş ların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri kavgayı güçlü kle kontrol altına aldı.
Yaralanan 9 kişi, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Yaralıların tedavileri sürerken, mahallede geniş güvenlik önlemleri alındı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı
