AK PARTİ BATMAN’DA DÜĞMEYE BASTI

AK PARTİ BATMAN’DA DÜĞMEYE BASTI

HEDEF DAHA FAZLA ÜYE, DAHA FAZLA TEMAS

İl Danışma Meclisi toplantı sında konuşan isimler, birlik , saha çalışması ve 2028 hedeflerine dikkat çekti. 

AK Parti Batman İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Nisan ayı daraltılmış İl Danışma Meclisi toplantısı, il başkanlığı toplantı salonunda yoğun katılımla gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, İl Başkanı Hüseyin Şansi, MKYK Üyesi Murat Çiçek, kadın Kolları Başkanı Seval Aksoy, genç lik Kolları Başkanı Mustafa Şahin ve teşkilat mensupları katıldı.

ŞANSİ: SAHADA GÜÇLÜYÜZ, HEDEFİMİZ DAHA İLERİSİ

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Hüseyin Şansi, teşkilatın sahadaki performansına dikkat çekti. Üye sayısında türkiye ikincisi, bölge birincisi olduklarını belirten Şansi, hane ziyaretlerinin artarak devam edeceğini söyledi.

Türkiye genelinde 2 milyon hane ziyareti hedeflendiğini hatırlatan Şansi, Batman’da oluşan olumlu havaya işaret ederek, “Şehrimizde ciddi bir heyecan var. Bu heyecan Ankara’dan bile hissediliyor. Daha iyisini yapmak için güçlü bir kadro ve inanç var” dedi.

ÇİÇEK: ZOR BİR DÖNEMDE SAHADAYIZ

AK Parti MKYK Üyesi Murat Çiçek ise yaptığı değerlendirmede dünyanın zorlu bir süreçten geç tiğini belirterek, Türkiye’nin bu süreçte güçlü bir liderlikle yol aldığını ifade etti.

Teşkilat çalışmalarına da değinen Çiçek, hane ziyaretlerinin önemine vurgu yaptı. “ vatandaş ı dinlemeli, notlarımızı almalı ve gereğini yapmalıyız. Aidiyet duygusunu güçlendirmek bizim en önemli görevimiz” diye konuştu.

NASIROĞLU: BATMAN’I ADIM ADIM DÖNÜŞTÜRÜYORUZ

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ise konuşmasında Batman için ortaya koydukları hedefleri adım adım hayata geçirdiklerini söyledi.

Batman’da güçlü bir birliktelik yakalandığını belirten Nasıroğlu, “Bu şehirde omuz omuza vererek önemli projeleri hayata geçiriyoruz. Belediyelerimizle birlikte uyum içinde çalışıyoruz” dedi.

petrolspor BAŞARISI VE ŞEHİRDEKİ hava

Petrolspor’un başarı sına da değinen Nasıroğlu, kulübün kurumsal yapı ya kavuştuğunu ve gençlerin takıma kazandırıldığını ifade etti. Şampiyonluk sonrası oluşan tabloya dikkat çeken Nasıroğlu, “50 bin kişi takımı karşıladı. Bu başarı, şehrin birlik ve beraberliğinin sonucudur” dedi.

AK parti

BATMAN’A GERİ DÖNÜŞ BAŞLADI

Batman’da tersine göçün başladı ğını ifade eden Nasıroğlu, Organize Sanayi Bölgeleri’ndeki yatırımların tamamlanmasıyla birlikte istihdamın daha da artacağını söyledi.

Raman ve Oymataş OSB’lerde hayata geçirilecek projelerle birlikte büyük bir üretim kapasitesine ulaşılacağını belirten Nasıroğlu, seracılık ve turizm alanındaki hedeflerin bölgeye ciddi katkı sağlayacağını ifade etti.

GENÇLER, EĞİTİM VE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE

Gençlerin teşkilattaki rolüne dikkat çeken Nasıroğlu, üç yeni meslek lisesinin Batman’a kazandırılacağını açıkladı. Kütüphanelere günlük 5 bin 810 kişinin geldiğini belirterek eğitim yatırımlarının önemine vurgu yaptı.

Bağımlılıkla mücadele konusunda da önemli adımlar attıklarını ifade eden Nasıroğlu, “Bu sorunu bir günde çözemeyiz ama kararlılıkla üzerine gidersek çözeriz” dedi.

2028 HEDEFİ VE TEŞKİLAT MESAJI

Konuşmasının sonunda 2028 hedeflerine dikkat çeken Nasıroğlu, partinin gücünü daha da artıracaklarını ifade etti. Teşkilatın sahada daha aktif olması gerektiğini vurgulayarak, yapılan çalışmaların vatandaşlara doğru anlatılmasının önemine işaret etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ