YÖNETİCİ ADAYLARI İÇİN EĞİTİM MARATONU BAŞLADI

YÖNETİCİ ADAYLARI İÇİN EĞİTİM MARATONU BAŞLADI

Batman'da ilk kez görevlendirilecek eğitim kurumu yöneticilerine yönelik Yönetici Yetiştirme Programı başladı.

İl Millî eğitim Müdürü yaş ar Ciğer'in katıldığı seminerde eğitim yönetimi, liderlik ve stratejik planlama gibi başlıklar ele alındı.

Batman İl Millî Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, Zübeyde Hanım İlkokulu Konferans Salonu'nda düzenlenen yönetici Yetiştirme Programı Semineri'ne katıldı. Programa Gercüş İlçe Millî Eğitim Müdürü Ümit Dursun ile Şube Müdürü Abdurrahman Kardaş da eşlik etti.

EĞİTİM YÖNETİMİ VE LİDERLİK ELE ALINDI

Seminerde eğitim yönetimi, liderlik, kurumsal gelişim, stratejik planlama ve eğitimde güncel yaklaşımlar masaya yatırıldı. Programda, eğitim yöneticilerinin mesleki bilgi ve yetkinliklerinin geliştirilmesine yönelik değerlendirmeler yapıldı.

program 23 TEMMUZ'A KADAR SÜRECEK

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından ilk kez eğitim kurumu yöneticisi olarak görevlendirilecek öğretmenlere yönelik hazırlanan Eğitim Kurumları Yönetici Yetiştirme Programı, 16-23 Temmuz 2026 tarihleri arasında Batman'da uygulanacak.

E-SINAV İLE TAMAMLANACAK

Program kapsamında yönetici adayları; eğitim yönetimi, öğretim liderliği, eğitim hukuku, stratejik planlama, kriz yönetimi ve personel yönetimi gibi alanlarda eğitim alacak. Eğitim sürecinin sonunda katılımcılar, 25 Temmuz 2026 tarihinde gerçekleştirilecek Yönetici Yetiştirme Programı Sonu Değerlendirme e-Sınavı'na katılarak programı tamamlayacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ