ELEKTRİK KESİLSE BİLE SU AKIŞI SÜRECEK

ELEKTRİK KESİLSE BİLE SU AKIŞI SÜRECEK

Elektrik kesintileri nedeniyle yaşanan su sorununa karşı yeni çözüm devreye alındı.

Kuyubaşı TOKİ bölgesinde elektrik kesintileri nedeniyle yaşanan su sorununa karşı yeni çözüm devreye alındı.

batman Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü (BASKİ), elektrik kesintilerinin içme suyu hizmetini aksatmaması amacıyla Yenişehir Mahallesi Kuyubaşı Su Deposu’nda önemli bir çalışma gerçekleştirdi.

Özellikle Kuyubaşı TOKİ bölgesinde daha önce elektrik kesintilerine bağlı olarak zaman zaman su kesintileri yaşanması, vatandaşların mağduriyetine neden oluyordu. Sorunun kalıcı olarak önüne geçilmesi amacıyla yeni açılan su kuyusunda gerekli çalışmalar tamamlanarak sistem devreye alındı.

ELEKTRİK KESİNTİSİNE KARŞI ÖNLEM

Vali ve Belediye başkan Vekili Ekrem Canalp’in talimatları doğrultusunda yürütülen çalışma kapsamında, yeni su kuyusunun elektrik kesintilerinden kaynaklanan olumsuzluklardan etkilenmemesi ve su hizmetinin kesintisiz sürdürülmesi hedefleniyor.

Çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte Kuyubaşı TOKİ sakinlerinin elektrik kesintileri sırasında yaşanan su sorunlarından etkilenmemesi amaçlanıyor.

YAZ AYLARINDA SU SIKINTISININ ÖNÜNE GEÇİLECEK

BASKİ tarafından hayata geçirilen çalışmanın, bölgedeki içme suyu hizmetinin sürekliliğinin sağlanması açısından önem taşıdığı belirtildi. Özellikle sıcak yaz aylarında artabilecek su ihtiyacına karşı altyapının güçlendirilmesiyle vatandaşların kesintisiz içme suyuna erişiminin desteklenmesi amaçlanıyor.

VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR

Kuyubaşı TOKİ sakinleri, elektrik kesintilerinin su hizmetini de etkilemesinin önüne geçecek çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Vatandaşlar, çalışmanın hayata geçirilmesinde emeği bulunan Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp ile BASKİ ekiplerine teşekkür etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ