Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in talimatıyla yürütülen temizlik seferberliği, farkındalık oluşturmayı amaçlıyor.
Mahallenin büyüklüğü, cadde ve sokak sayısına göre personel ve araç planlaması yapılan çalışmada, mahalle muhtarıyla birlikte temizlik hizmetlerine dair ihtiyaç ve talepler de dinlendi.
kampanya kapsamında Petrolkent Mahallesi’nde 40 süpürgeci personel, 5 yol süpürme aracı, 2 yol sulama arazözü, ibadethane temizlik aracı, konteyner yıkama aracı, 1 kepçe, 2 kamyon, 2 çöp toplama aracı ve 2 çöp taksi görev aldı. Çöpler toplanıp konteynerler dezenfekte edilirken, mahalledeki sağlık ocağı, çocuk oyun grupları ve vatandaşların sık kullandığı Gülistan-2 Sokağı tazyikli suyla yıkandı.
Petrolkent Mahalle Muhtarı Şükrü Aydın, yapılan temizlik çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Her şeyin başı sağlık. Bu konuda sadece belediyeye değil, toplumun her kesimine görev düşüyor. Kampanyadan dolayı başta Vali ve Belediye Başkan Vekilimiz Ekrem Canalp olmak üzere emeği geçen tüm ekiplere teşekkür ediyorum” dedi.