MİNİK ÇOCUKLAR İÇİN YENİ BİR DÜNYA

MİNİK ÇOCUKLAR İÇİN YENİ BİR DÜNYA

Batman’da okul öncesi eğitime yeni bir soluk getirecek modern bir anaokulu, minik öğrencilerine kapılarını açtı.

Faaliyete başlayan okul, kısa sürede öğrencilerini kabul etmeye başladı. Açılışa İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir ve çok sayıda veli katıldı.

Okul Müdürü Tuba Aksoy, eğitim faaliyetlerine vakit kaybetmeden başladıklarını belirterek, “Okulumuz, çocuklarımızın güvenli ve modern bir ortamda eğitim alabilmesi için titizlikle hazırlandı. Öğrencilerimizin hem akademik hem de sosyal yönden gelişmelerine katkı sunmayı hedefliyoruz. Ailelerimizin de desteğiyle çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlayacağız.” dedi.

a

Geniş sınıfları, deneyimli öğretmen kadrosu, oyun alanları ve çok amaçlı etkinlik salonlarıyla dikkat çeken anaokulu, Batman’da okul öncesi eğitimin kalitesini yükseltmeyi amaçlıyor.

Velilerden yoğun ilgi gördüklerini ifade eden Müdür Aksoy, “Çocuklarımızın burada mutlu, güvenli ve verimli zaman geçirmesi en büyük önceliğimizdir.” sözleriyle memnuniyetini dile getirdi.

a

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ