PETROL’ÜN GÖZ BEBEKLERİ!

PETROL’ÜN GÖZ BEBEKLERİ!

Ligde üç haftayı geride bırakan Petrolspor , kötü performansına rağmen aldığı 1 galibiyet ve 2 beraberlikle 5 puan toplayarak puan cetvelinin 5. sırasında yer edindi.

Oynanan üç maçta üç gol atarak takıma büyük katkı sağlayan Aykut Çift ve yaptığı kurtarışları takımı adeta ipten alan kaleci Cihan Şentürk’ü ise, taraftar bağrına bastı.

ÜÇ MAÇTA ÜÇ GOL ATTI

Petrolspor’un hücum hattındaki en büyük gücü olan 28 yaşındaki golcü oyuncu Aykut Çift, ilk 3 maçta 3 gol atarak adeta takımını sırtladı. Petrolspor’un 1-1 kaldığı Bursa Yıldırımspor, 1-0 yendiği Fatsa Belediyespor ve önceki gün Batman’da yine 1-1 kaldığı Bergama Belediyespor karşı laşmalarında takımın gollerini kaydeden Çift, kırmızı – beyazlı ekibin topladığı 5 puanda büyük pay sahibi oldu.

PETROL’Ü İPTEN ALIYOR

Hücum hattında Aykut’la puanları toplayan Petrol, kalesinde de Cihan ile puanları korumayı başardı. Oynanan ilk üç maçtan yaptığı olağanüstü kurtarışlarla takımını mağlubiyetlerden kurtaran 32 yaşındaki tecrübeli eldiven, önceki gün oynanan Bergama Belediyespor karşılaşmasının 2. dakikasında kullanılan penaltıyı da kurtararak, takımına bir puanı adeta henüz maçın başında getirdi. (Murat Ezgin)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ