TADİLAT HALİNDEKİ BİNADA ÖLÜ BULUNDU

TADİLAT HALİNDEKİ BİNADA ÖLÜ BULUNDU

Batman’ın Bahçelievler Mahallesi’nde tadilat halindeki bir binanın alt katında 27 yaşındaki bir gencin cansız bedeni bulundu.

Olay, dün öğle saatlerinde Bahçelievler Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, tadilatta bulunan bir binanın alt katında hareketsiz halde yatan 27 yaşındaki S.Y.’yi fark eden çevre sakinleri durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde genç adamın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemelerinin ardından S.Y.’nin cenazesi, otopsi işlemleri için Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, ölü m nedeninin yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacağı öğrenildi.

Advert
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ