YAŞAM İÇİN PEDAL ÇEVİRDİLER

YAŞAM İÇİN PEDAL ÇEVİRDİLER

Batman Yaşam Hastanesi tarafından düzenlenen “Yaşam İçin Pedal Çeviriyoruz” etkinliği, büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

BATMAN’DA BİSİKLET ETKİNLİĞİNE YOĞUN KATILIM

Yaklaşık 400 bisiklet severin katıldığı etkinlikte, sağlıklı yaşam ve çevre bilincine dikkat çekildi.

A

Turgut Özal Bulvarı’nda bulunan Batman Park önünde başlayan program, saat 10.00’da yapılan açılış konuşmaları ve bisiklet hazırlıklarıyla start aldı. Katılımcılara etkinlik öncesinde şapka ve balon dağıtıldı.

Saat 11.00’de başlayan bisiklet turu, renkli görüntülere sahne oldu. Turun ardından etkinliği tamamlayan katılımcılara, özel olarak hazırlanan su mataraları hediye edildi ve hatıra fotoğrafları çekildi.

a

Program, Yaşam Hastanesi’nde düzenlenen kokteyl ile sona erdi.

Yaşam Hastanesi yetkilileri, etkinliğe yoğun ilgi gösteren tüm katılımcılara teşekkür ederek, spora ve sağlıklı yaşama katkı sağlayan herkese çeşitli hediyeler takdim etti.

A

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ