?>

600 öğrenciye yardım yapıldı

YAŞAM - 2 yıl önce

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Batman Şubesi tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen mont ve bot yardımı, bu yılda 10 farklı okula ulaştırıldı.
MÜSİAD Batman Şube Başkanı İrfan Özdemir, yaptığı açıklamada, her yıl ihtiyaç sahibi öğrencilere mont ve bot yardımı yaptıklarını belirtti.
Bu yılda 10 farklı okulda eğitim gören ihtiyaç sahibi 600 öğrenciye ulaştıklarını ifade eden Özdemir, yardımlarının her yıl devam edeceğini söyledi.
Özdemir, "Biz MÜSİAD olarak her yıl geleneksel hale getirdiğimiz kışın başında öğrencilerimize yardım kampanyası düzenliyoruz. 7'si merkez, 3'ü köylerde olmak üzere bu sene yine 600 öğrencimize mont ve bot yardımında bulunduk. Özellikle bu sene sel felaketinden etkilenen öğrencilerimizi daha fazla ön planda tuttuk. İnşallah yardımlarımız her sene devam edecek" dedi.
Haftanın Öne Çıkanları

Asgari Ücret Tespit Komisyonu ilk toplantısını bugün yapacak

2023-12-01 11:04 - GÜNDEM

Dolar-Euro bugün ne kadar?

2023-12-01 11:07 - EKONOMİ

600 öğrenciye yardım yapıldı

2023-12-01 12:44 - YAŞAM

İlgili Haberler

ÖĞRENCİLERE UMRE ÖDÜLÜ

13:45 - YAŞAM

EKMEĞİMİZİ ATEŞTEN ÇIKARIYORUZ

16:51 - YAŞAM

BATKUR, 10 ŞEHİT İÇİN LOKMA DAĞITTI

16:34 - YAŞAM

KURSİYERLER İÇİN MORAL ETKİNLİĞİ

11:57 - YAŞAM

ŞAMPİYON MALA EVDIRAHMAN OLDU

15:16 - YAŞAM

Günün Manşetleri

BATMAN ESNAF ODASI’NDAN ÇARPICI ÇIKIŞ

16:28 - GÜNDEM

YEŞİL ALTIN AŞIRI SICAKLARDAN ETKİLENİYOR!

16:24 - GÜNDEM

BAŞKAN ÇİFTÇİ: SADECE VATANDAŞ DEĞİL, KURUMLAR DA SORUMLU

16:22 - GÜNDEM

BAHÇE SAHİPLERİ TEPKİLİ

16:18 - BİYOGRAFİ

ORMAN VE ANIZ YANGINI RİSKİ ARTIYOR

15:56 - GÜNDEM