?>

Ali İhsan Yavuz Batman'daydı

YAŞAM - 2 yıl önce

BATMAN ALTIN YILLARINI YAŞAYACAK
AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Batman’a geldi.  Genel Başkan Yardımcısı Yavuz; Batman Valiliği, AK Parti İl Teşkilatı, TUGVA, Batman Üniversitesi, Nasıroğlu Camii ve Külliyesi’ni ziyaret etti.
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından organize edilen ‘Şehir Buluşmaları’ programı Batman’da da gerçekleşti. Yavuz, yerel ve ulusal basın mensuplarının ile bir araya geldi. Batman İl Başkanlığı koordinasyonunda yapılan toplantıya AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, AK Parti İl Başkanı Akif Gür, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanı ile Merkez İlçe Başkanı katıldı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yavuz önemli açıklamalarda bulundu.
BATMAN’I KUTLUYORUM
Yavuz, Batman’da oy sayısı ve oy oranını artıran ve bir milletvekilini Cumhur İttifakı kapsamında AK Parti listelerinde olacak şekilde 2 milletvekiline çıkaran Batmanlıları tebrik ediyor ve kutlamak istiyorum. Destekleri için Batman halkına teşekkür ediyorum.  Buna inanıyoruz ki, Batman, altın yıllarını bu kadrolarla yaşayacaktır” dedi.
HİZMET SİYASETİ ÖNCELİĞİMİZDİR
Depremin ülkemiz ekonomisine 104 milyara mal olduğunu belirten Yavuz, “Deprem ülkemizin ekonomisine 104 Milyar dolar gibi bir etki yarattı. Bunun etkilerini ekonomik anlamda da görüyoruz. Bazı zorluklarımız var farkındayız. Hamdolsun bu sorunun da üstesinden geleceğiz.  1994 yılındaki belediye seçimlerinden sonra ortaya konan başarı, AK Parti’nin bugünkü seçim stratejilerini de belirlemiştir. Belediyeler aday belirlenirken kriterler vardır. Eser ve hizmet siyasetimiz öncelikli olarak gelir” şeklinde konuştu.
 
CHP, CUMHURLA BAĞINI KESMİŞTİR
AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, CHP’ye sert sözlerle yüklenerek, “CHP’nin halk ile de bir alakası yok. CHP’de C de H de gitti, sadece P kaldı. Kalan P de parti değil. P de ‘post-truht’ yani ‘yalanın siyaseti. Chp Cumhurla bağını kesmiştir’” ifadelerini kullandı.
 
Haftanın Öne Çıkanları

Dicle'ye yeni baraj!

2023-08-22 16:50 - GÜNDEM

Valilikten, bakanlığa enerji başvurusu

2023-08-25 17:29 - BİLİM-TEKNOLOJİ

İkinci kez ev sahipliği yapıyor

2023-08-24 16:50 - BİLİM-TEKNOLOJİ

Belediye'de müdürler değişti

2023-08-21 21:15 - GÜNDEM

Çiftçiler şokta, mısır fiyatı belli oldu

2023-08-22 20:47 - GÜNDEM

Çiftçiler eylem başlattı

2023-08-23 14:24 - GÜNDEM

1400 dönümlük alanda OSB kurulacak!

2023-08-24 12:26 - GÜNDEM

Trafik kazası: 3 yaralı

2023-08-27 18:06 - YEREL

Çevre yolu kıymete bindi!

2023-08-21 18:29 - GÜNDEM

Nasıroğlu, Petrolspor’u ziyaret etti

2023-08-27 15:37 - SPOR

İlgili Haberler

KAZASIZ GÜN YOK!

16:38 - YAŞAM

10 AİLEYE İNEK BAĞIŞLANDI

16:26 - YAŞAM

ÇİFTÇİLERE TARIM SAYIMI BİLGİLENDİRMESİ

12:19 - YAŞAM

ENGELLİ AİLELERİNE HAK VE HİZMET REHBERİ

11:35 - YAŞAM

ÖRNEK DAVRANIŞA BİR JEST DAHA

18:20 - YAŞAM

Günün Manşetleri

MHP İL BAŞKANI ÇETİN’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI

17:04 - SİYASET

YAPILANDIRMA ÖDEMELERİNDE SON GÜN 1 EYLÜL

16:41 - GÜNDEM

ÇOCUK GELİŞİMİ HİZMETLERİNE İLGİ ARTIYOR

16:18 - SAĞLIK

PETROL İLK DEPLASMANA ÇIKIYOR

16:00 - SPOR

BATMAN’DA GÜRÜLTÜ DENETİMLERİ BAŞLADI

15:52 - YEREL