?>

Çiftçi: Yerli ürünlere öncelik verilsin

Siyonist işgal rejimi yanlısı firmaların ürünlerine yönelik boykotta ciddi bir duyarlılık oluştuğunu belirten Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, esnafın yerli ürünlere öncelik vererek halktaki bu duyarlılığa katkı sağla

YAŞAM - 1 yıl önce

Kadın, çocuk demeden Filistin halkına yönelik vahşi katliam ve soykırımlarını sürdüren siyonistlere yönelik tepki tüm dünyada olduğu gibi Batman'da da yükseliyor.
Filistin konusunda duyarlılığı artan halk, işgal rejimi yanlısı firmaların ürünlerini boykot ediyor.
Halktaki boykot duyarlılığının takdire şayan olduğunu belirten Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, esnafa çağrıda bulunarak bu duyarlılığa katkı sağlamalarını istedi.
Market ve iş yerlerinde yerli ürünlerin satışına ağırlık verilmesini talep eden Çiftçi, esnafın cazip fiyatlarla halkı yerli ürünlere teşvik için üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirmeleri gerektiğini söyledi.
İSTEĞİMİZ YERLİ MALI ÜRÜN SATMALARI
Toptancı ve esnafın yerli ürün konusunda hassas davranmasını isteyen Çiftçi, "Esnafımızdan isteğimiz yerli malı ürünleri satmalarıdır. Tabi ilk önce toptancılarımız bunu tedarik edecek. Toptancılarımız, perakendecilere uygun fiyata kampanyalar yapacak ki raflarına yerli malı koysunlar. Böyle olursa vatandaşlarımız yerli malı alırlar. İsrail’in yaptığı vahşetten dolayı halkımızda israilin mallarına yönelik tepki oluştu." dedi.
ALTERNATİF ÜRÜN BULABİLMELİ
Yerli ürünlerin tüketilmesi konusunda halka yardımcı olunması çağrısını yineleyen Çiftçi, "Vatandaşlarımız israilin mallarına karşı alternatif ürünler bulabilmelidir. Esnafımız bu konuda duyarlılık gösterirse çok güzel bir sonuç olacak. Esnafımızdan isteğimiz raflarını yerli mallarla doldursunlar. Fiyatlar konusunda da çok dikkatli olmak gerekir. Yerli ürünlerin fiyatları da makul tutulmalıdır. İsrail vahşetine tepki olarak halkta yerli mala yönelmede bir duyarlılık oluşmuş. Bu duyarlılığı devam ettirmemiz lazım. Vatandaşlara yerli mallarla alternatif ürün sunmazsak bu uzun sürmez. Boykot devam etmelidir." ifadelerini kullandı.
Haftanın Öne Çıkanları

Asgari Ücret Tespit Komisyonu ilk toplantısını bugün yapacak

2023-12-01 11:04 - GÜNDEM

Yeniden Refah Partisi Yücebağ Başkan Adayını açıkladı

2023-12-03 14:06 - SİYASET

Engelliler, basketbol severlerden destek bekliyor

2023-12-01 13:34 - SPOR

Görme Engelliler Derneği, sorunları sıraladı

2023-12-03 13:22 - YAŞAM

18 köye içme suyu hattı

2023-12-01 13:27 - YEREL

İHD: Çocuk İntiharları araştırılsın

2023-12-01 13:43 - GÜNDEM

HÜDA PAR’da İlk Aday Adaylığı

2023-12-01 13:37 - SİYASET

Şiddetin Bahanesi Yok

2023-12-01 13:44 - GÜNDEM

Uzmanlardan sürücülere zorunlu kış lastiği uyarısı

2023-12-02 19:53 - YAŞAM

Batman'ın ikinci tescili ürünü Mezrone Üzümü!

2023-12-01 15:47 - YAŞAM

İlgili Haberler

8 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

10:56 - YAŞAM

MESLEĞE İLK ADIMI ATTILAR

17:08 - YAŞAM

SAĞLIK-SEN’DEN DOĞAYLA İÇ İÇE YÜRÜYÜŞ

12:04 - YAŞAM

75 TONLUK SU DEPOLARI HİZMETE GİRDİ

15:38 - YAŞAM

11 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

12:08 - YAŞAM

Günün Manşetleri

BATMAN’DA KAPSAMLI BESLENME DANIŞMANLIĞI

12:12 - SAĞLIK

10 BİN FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU

11:54 - YEREL

BATMAN’DA TİROİD NODÜLLERİNE AMELİYATSIZ TEDAVİ BAŞLADI

11:51 - SAĞLIK

DİCLE ELEKTRİK’TEN HASANKEYF’E 40 MİLYON TL'LİK ENERJİ YATIRIMI

11:45 - GÜNDEM

YA HAKKIMIZI ALACAĞIZ YA DA BU FABRİKALAR DÖNMEYECEK

11:35 - YEREL