?>

ESNAF ODASI'NDAN "TEKSTİL FUARI" ÇAĞRISI

Mehmet Sıddık Çiftçi, 15-20 Ekim'de düzenlenecek tekstil, giyim, ayakkabı, züccaciye ve hediyelik eşya fuarı için esnafa "yerinizi ayırtın" çağrısında bulundu.

GÜNDEM - 2 saat önce

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, 15-20 Ekim'de düzenlenecek tekstil, giyim, ayakkabı, züccaciye ve hediyelik eşya fuarı için esnafa "yerinizi ayırtın" çağrısında bulundu.
BESO Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, geçen yıl ilki düzenlenen tekstil, giyim, ayakkabı, züccaciye, çeyiz ve hediyelik eşya fuarının bu yıl ikincisinin gerçekleştirileceğini açıkladı.
15-20 Ekim tarihleri arasında 6 gün sürecek olan fuarın, Kültür Mahallesi Valilik önü alanında yapılacağını belirten Çiftçi, "Geçen yıl hem esnafımız hem vatandaşlarımız hem de bizler çok memnun kaldık. Bu yıl daha yoğun katılım ve daha verimli bir fuar bekliyoruz." dedi.

"YER AYIRMAK İSTEYEN BİZE BAŞVURSUN"

Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak fuarı organize ettiklerini kaydeden Çiftçi, tüm esnafa çağrıda bulunarak, "Kayıt yaptırmaları, taleplerini oluşturmaları ve kaç stant istediklerini bildirmeleri için esnafımızı odaya bekliyoruz. Geçen sene yer ayıramayan esnafımız üzülmüştü. Bu yıl erken başvuru yaparak herkesin yerini ayırtmasını istiyoruz." ifadelerini kullandı.

"BU TÜR ETKİNLİKLER ŞEHRE CANLILIK KATIYOR"

Fuarların şehir ekonomisine önemli katkılar sunduğunu vurgulayan Çiftçi, "Bu tür etkinlikler hem esnafa hem vatandaşa hem de alışverişe canlılık katıyor. Kampanya ve indirimler için de önemli bir fırsat oluşturuyor. İnşallah bu yıl çok daha güzel ve verimli bir fuar olacak." diye konuştu.
Çiftçi, geçen yıl fuara katılan esnafın bu yıl daha fazla stant talebinde bulunacağını öngördüklerini sözlerine ekledi.
Haftanın Öne Çıkanları

SİLAHLI SALDIRININ FAİLLERİ YAKALANDI

2025-09-15 08:47 - GÜNDEM

ARAÇ TARANDI! BİR AİLE YOK OLDU

2025-09-15 00:19 - ASAYİŞ

YAŞAR CİĞER: BİR ÖĞRENCİ BİLE OLSA OKUL AÇIK KALACAK

2025-09-14 17:09 - RÖPORTAJ

PETROL, KASASINI DOLDURDU!

2025-09-14 13:14 - SPOR

USTABAŞI VE SEVİM AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

2025-09-14 13:45 - YAŞAM

ZİRAİ DON FINDIĞI VURDU, KİLOSU BİN 200 TL'YE DAYANDI

2025-09-19 16:31 - GÜNDEM

BATMAN FESTİVAL COŞKUSUNA HAZIRLANIYOR

2025-09-15 17:41 - KÜLTÜR

BU FUTBOL BAŞIMIZI 'AĞRI'TTI

2025-09-16 15:33 - SPOR

CENAZELER TOPRAĞA VERİLDİ

2025-09-15 14:43 - GÜNDEM

BATMAN PETROLSPOR, BOZARDİÇ’İ KADROSUNA KATTI

2025-09-14 13:33 - SPOR

İlgili Haberler

İHD: HAKİKATTEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE SUSMAYACAĞIZ

14:14 - GÜNDEM

KÖY USULÜ BULGURUN LEZZETİ FABRİKAYA FARK ATIYOR

13:15 - GÜNDEM

BORCUNU ERKEN ÖDEYENE YÜZDE 25 İNDİRİM

11:44 - GÜNDEM

BAKAN URALOĞLU YENİ ANA HAT LOKOMOTİFİ PROJESİNİ TANITTI

11:32 - GÜNDEM

ŞİRKETLERE ELEKTRONİK DEFTER ZORUNLULUĞU

11:23 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

ÇÖP KONTEYNERLERİNE ANINDA MÜDAHALE

14:24 - YEREL

SAADET PARTİSİ’NDEN GAZİLER DERNEĞİNE ZİYARET

14:20 - YEREL

İHD: HAKİKATTEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE SUSMAYACAĞIZ

14:14 - GÜNDEM

KENT GENELİNDE TEMİZLİK HAMLESİ

13:49 - YEREL

ARAÇ TAKLA ATTI

13:18 - ASAYİŞ