?>

ÇOK SAYIDA İL İÇİN YAĞIŞ VE SİS ALARMI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yeni hava tahmin raporunu yayımlayarak yurdun birçok bölgesinde yağış ve sis beklentisini duyurdu.

GÜNDEM - 10 saat önce

Yapılan değerlendirmelere göre Türkiye genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu bir havanın etkisi altında olacağı bildirildi.
Orta ve Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu’nun batısı ile Antalya, Karaman, Aksaray, Niğde, Nevşehir, Kayseri, Sivas, Samsun, Amasya, Tokat, Malatya, Tunceli ve Elazığ çevrelerinde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde ise Marmara’nın doğusu ile iç ve doğu kesimlerde pus ve yer yer sis görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIKLARI VE RÜZGÂR

Hava sıcaklıklarının batı ve iç kesimlerde mevsim normalleri civarında, diğer bölgelerde ise mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi bekleniyor. Rüzgârın genellikle güney yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette eseceği bildirildi.

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

Marmara: Bölgenin parçalı ve az bulutlu geçeceği, sabah ve gece saatlerinde doğu kesimlerde pus ve yer yer sis görüleceği tahmin ediliyor.
Ege: Parçalı ve az bulutlu bir hava beklenirken, sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde pus ve sis etkili olabilir.
Akdeniz: Parçalı ve çok bulutlu hava hâkim olacak. Orta ve Doğu Akdeniz ile Antalya çevrelerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Batı Akdeniz’in iç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde pus ve sis görülebilir.
İç Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu bölgede Karaman, Aksaray, Niğde, Nevşehir, Kayseri ve Sivas çevrelerinde aralıklı sağanak yağış tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde pus ve sis etkisini sürdürecek.
Batı Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu geçecek olan bölgede iç kesimlerde sabah ve gece saatlerinde pus ve yer yer sis bekleniyor.
Orta ve Doğu Karadeniz: Samsun, Amasya ve Tokat çevrelerinin aralıklı sağanak yağış alacağı, iç kesimlerde sis ve pusun etkili olacağı öngörülüyor.
Doğu Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu havanın etkili olduğu bölgede Malatya, Elazığ ve Tunceli çevrelerinde yağış bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde pus ve yer yer sis görülecek.
Güneydoğu Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu bölgenin batı kesimlerinde sağanak yağış beklenirken, sabah ve gece saatlerinde pus ve sisin etkili olacağı tahmin ediliyor.

BATMAN HAVA DURUMU- 25 KASIM 2025

 
Haftanın Öne Çıkanları

AVM’DE İNTİHAR: 15 YAŞINDAKİ KIZ AĞIR YARALANDI

2025-11-23 15:54 - ASAYİŞ

EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİ'NDE İNTİHAR

2025-11-22 22:40 - ASAYİŞ

TPAO MÜLAKAT SONUÇLARI AÇIKLANDI

2025-11-18 11:23 - GÜNDEM

VALİ CANALP: BATMAN’DAKİ HOBİ BAHÇELERİ YIKILACAK

2025-11-19 14:58 - GÜNDEM

34 ÖĞRENCİ BEYAZ ÖNLÜK GİYEREK MESLEĞE İLK ADIMINI ATTI

2025-11-21 12:26 - SAĞLIK

KAZADA ÖLÜ SAYISI 4'E YÜKSELDİ

2025-11-19 22:36 - ASAYİŞ

ZİNCİRLEME KAZA: 3 ÖLÜ 7 YARALI

2025-11-19 21:24 - ASAYİŞ

HAYATINI KAYBEDENLERİN SAYISI 4'E YÜKSELDİ

2025-11-20 20:55 - ASAYİŞ

DİYARBAKIR-BATMAN YOLUNDA YİNE KAZA: 2 ÖLÜ

2025-11-20 17:04 - ASAYİŞ

AMELİYATLA BARSAKLAR KARINA ALINDI

2025-11-18 16:30 - SAĞLIK

İlgili Haberler

DÜNYA MARKALARI BATMAN'DA

16:14 - GÜNDEM

İHD: KADINA YÖNELİK ŞİDDET ARTARAK SÜRÜYOR

16:09 - GÜNDEM

KADINA ŞİDDETE SIFIR TOLERANS

13:32 - GÜNDEM

MALABADİ MESİRE ALANI VE SEYİR TERASI AÇILDI

17:00 - GÜNDEM

ÖĞRETMENLER GÜNÜ ETKİNLİKLERİ COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ

16:45 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

NASIROĞLU VAKFI, BATMAN’DA TEKNOLOJİ ÜSSÜ KURUYOR

17:16 - YEREL

OKUYUCU SAYISI ZİRVEYE ULAŞTI

17:10 - YEREL

LİDERLİK İÇİN SALDIR PETROLSPOR!

17:09 - SPOR

OKUL ÇEVRELERİNDE 127 İŞLETMEYE GIDA DENETİMİ

17:01 - YEREL

DÜNYA MARKALARI BATMAN'DA

16:14 - GÜNDEM