?>

GENÇLERE SAĞLIKLI YAŞAM BİLİNCİ AŞILANIYOR

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Seyyid Bilal Erkek Öğrenci Yurdu, sağlıklı yaşam farkındalığını artırmak amacıyla önemli bir akademisyeni konuk etti

SAĞLIK - 8 ay önce

Batman Üniversitesi Öğretim Görevlisi Hasan Aygöl, öğrencilere “Sağlıklı Beslenme ve Sağlıklı Yaşam” konulu seminer ve söyleşi gerçekleştirdi.
Gençlerin bilinçli beslenme alışkanlıkları kazanması ve yaşam kalitesini artıracak doğru yöntemleri öğrenmesi amacıyla düzenlenen programa yurt öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.

Öğretim Görevlisi Hasan Aygöl, seminerde dengeli beslenmenin temellerinden günlük öğün düzenine, sporun sağlıktaki etkilerinden yanlış beslenme alışkanlıklarının sonuçlarına kadar pek çok konuda öğrencileri bilgilendirdi.

Aygöl, özellikle fast-food tüketimi, hazır gıdalar ve düzensiz uyku gibi gençlerde yaygın görülen alışkanlıkların uzun vadeli sağlık üzerindeki etkilerini örneklerle anlattı.
Söyleşi bölümünde öğrenciler merak ettikleri soruları yönelterek aktif katılım sağladı. Sağlıklı yaşamın yalnızca beslenme değil; stres yönetimi, düzenli uyku, spor ve doğru su tüketimiyle tamamlandığını vurgulayan Aygöl, gençlerin günlük hayatlarında uygulayabileceği pratik öneriler sundu.
Seyyid Bilal Erkek Öğrenci Yurdu yönetimi, sağlıklı yaşam bilincini artırmaya yönelik bu tür etkinliklerin önemine dikkat çekerek Öğretim Görevlisi Hasan Aygöl’e teşekkür etti.
Yurt yönetimi, öğrencilerin fiziksel ve psikolojik gelişimlerini destekleyecek faaliyetlerin devam edeceğini belirtti.
Haftanın Öne Çıkanları

GÜNEŞ: SESSİZ İLERLEYEN TEHLİKEYE DİKKAT

2025-12-09 17:33 - RÖPORTAJ

KÜÇÜK GAZETECİLERİN BÜYÜK MERAKI

2025-12-07 15:00 - RÖPORTAJ

BATMANLI KORKUT, AĞIR CEZA MAHKEMESİ ÜYESİ OLDU

2025-12-08 16:49 - YEREL

MAVİ YEŞİL BATMAN’DA 2. ETAP BAŞLADI

2025-12-05 16:50 - YEREL

BATMANLI GENÇ DOKTOR EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

2025-12-05 16:55 - YEREL

YAPAY ZEKÂ SİYASİ ALGIYI ŞEKİLLENDİREBİLİR

2025-12-08 12:48 - TEKNOLOJİ

SPOR MALZEMELERİNİN MERKEZİ UEFA SPOR MAĞAZASI

2025-12-09 13:04 - YEREL

B GRUBU’NDA GOL FIRTINASI!

2025-12-09 10:04 - SPOR

MEHMET AKİF ERSOY BASKETBOLDA ŞAMPİYON

2025-12-08 10:34 - SPOR

ZORUNLU EKİPMAN KARARI SATIŞLARI PATLATTI

2025-12-11 11:28 - YEREL

İlgili Haberler

YAZ SICAKLARI GIDA ZEHİRLENMELERİNİ ARTIRIYOR

12:28 - SAĞLIK

HASTANELERLE SAĞLIKLI HAYAT MERKEZLERİ EL ELE

16:03 - SAĞLIK

SICAK HAVALARIN GÖRÜNMEYEN TEHLİKESİ

11:58 - SAĞLIK

VÜCUTTAKİ BASİT UYARILAR KALP HASTALIĞI İŞARETİ OLABİLİR

11:22 - SAĞLIK

NÜKLEOPLASTİ İLE TEDAVİ EDİLDİ

13:53 - SAĞLIK

Günün Manşetleri

PLAZA KORİDORUNDA YANGIN

22:24 - ASAYİŞ

BATMAN MODELİ ÖRNEK GÖSTERİLİYOR

17:43 - YAŞAM

SAADET PARTİSİ'NDEN HAYAT PAHALILIĞI TEPKİSİ

17:19 - YEREL

TEMİZLİK EKİPLERİNDEN KESİNTİSİZ ÇEVRE TEMİZLİĞİ

15:13 - YEREL

BATMAN'IN GÖZÜ 500 YATAKLI ŞEHİR HASTANESİNDE

15:11 - YEREL