Yoğun yağış nedeniyle yıpranan veya zarar gören alanlarda ekipler hızlı müdahalelerde bulunuyor. Özellikle ana arterler, kavşaklar ve mahalle yollarında asfalt ve parke yama çalışmaları devam ediyor.
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Batman Park Kavşağı, Şafak Mahallesi, Sağlık Mahallesi, Şirinevler Mahallesi ve şehir genelindeki orta refüjlerde bazalt ve parke yama çalışmaları yürütürken, farklı noktalarda asfalt bakım ve onarım faaliyetlerini de sürdürüyor.
Gerçekleştirilen çalışmalar arasında Körük Mahallesi ve Felek Caddesi’nde asfalt yama, 19 Mayıs Mahallesi Kazım Arıca Caddesi’nde robot asfalt uygulaması, ana arterlerde torba asfalt çalışması ve Necat Nasıroğlu Bulvarı’nda PMT serim çalışması yer alıyor.
Belediye yetkilileri, kent genelinde oluşabilecek hasarların hızlı şekilde giderilmesi için ekiplerin sahada yoğun mesai harcadığını ve çalışmaların vatandaşların güvenli ve konforlu ulaşımını sağlamak amacıyla aralıksız sürdürüleceğini açıkladı.