?>

İSTANBUL VAKFI’NDAN GÜÇLÜ MESAJLAR

Batman Vakfı İstanbul Şubesi, yönetim kurulu, mütevelli heyeti ve yüksek istişare kurulu üyelerinin katılımıyla tanışma ve istişare toplantısı düzenledi.

YEREL - 2 saat önce

Toplantıda, yeni eğitim-öğretim döneminde yapılması planlanan çalışmalar ile vakfın önümüzdeki döneme ilişkin projeleri değerlendirildi.
Batmanlı iş insanları ve bürokratların da katıldığı toplantıda, İstanbul’da yaşayan Batmanlılar arasındaki dayanışmanın güçlendirilmesi, eğitim destekleri ve sosyal projeler ele alındı.

“HEMŞERİLERİMİZİN KAPISINI ÇALABİLECEĞİ BİR ÇATI OLACAK”

Batman Vakfı İstanbul Şube Başkanı Hifsullah Yıldız, vakfın İstanbul’da yaşayan Batmanlılar için önemli bir buluşma noktası olacağını belirterek, birlik ve beraberliğin güçlendirilmesinin önemine dikkat çekti.
Yıldız, vakfın üç temel hedefinin güçlü bir iletişim ağı oluşturmak, dayanışmayı artırarak lobi faaliyetleri yürütmek ve ihtiyaç sahibi vatandaşlar ile öğrencilere sosyal destek sağlamak olduğunu söyledi.

VAKIF MERKEZİ İÇİN BİNA SATIN ALINDI

Toplantıda vakfın merkez çalışmaları hakkında da bilgi verildi. Fatih’te Fetih Kapısı bölgesinde yaklaşık 350 metrekare kapalı alana sahip üç katlı müstakil bir bina satın alındığı belirtildi.
Mevcut kiracının ayrılmasının ardından gerekli tadilatların yapılacağı ve binanın Batmanlıların buluşma noktası olarak hizmet vereceği ifade edildi.

ÖĞRENCİLERE BURS VE KONAKLAMA DESTEĞİ

YKS sonuçlarının ardından İstanbul’a gelecek Batmanlı öğrencilere yönelik çalışmaların da ele alındığı toplantıda, burs ve konaklama desteği sağlanması için hazırlıkların sürdüğü belirtildi.
Toplantıda ayrıca eğitim projeleri, Avrupa Birliği fonları ve vakıf merkezinin tadilat süreci hakkında katılımcılara bilgi verildi. Organizasyona ev sahipliği yapan Aydın Gülmez ve Ferdi Kurt’a da katkıları ve misafirperverlikleri dolayısıyla teşekkür edildi.
Haftanın Öne Çıkanları

FERNAS-TEKFEN’DEN 54,5 MİLYAR LİRALIK YENİ ADIM: ESENBOĞA METROSU GELİYOR

2026-08-11 12:59 - YEREL

YENİ BİR BATMAN YÜKSELİYOR!

2026-08-10 16:04 - YEREL

SİLAHLAR KONUŞTU: 25 YAŞINDAKİ GENÇ AYAĞINDAN VURULDU

2026-08-10 17:24 - ASAYİŞ

36 YAŞINDAKİ ADAM SİLAHLA VURULDU

2026-08-14 09:35 - ASAYİŞ

BATMAN’IN İDARİ HARİTASI DEĞİŞTİ: KÖY SAYISI 294’E ÇIKTI

2026-08-11 13:01 - YEREL

“BİR MAKİNE BATMAN’I MARKA YAPAR”

2026-08-13 15:59 - YEREL

VE LİG BAŞLIYOR! MAÇ CANLI YAYINLANACAK

2026-08-09 14:37 - SPOR

EMEKLİLERE AKARYAKITTA YÜZDE 4 İNDİRİM

2026-08-11 14:26 - YEREL

BATMAN’A 1.000 KİŞİLİK DEV İSTİHDAM

2026-08-13 14:19 - YEREL

PETROLSPOR MAÇINA GİDECEKLER DİKKAT!

2026-08-15 12:35 - SPOR

İlgili Haberler

ÇOCUKLAR SOLUĞU BURADA ALDI

13:46 - YEREL

GENÇ SAĞLIK SEN BATMAN ŞUBESİ’NDE YENİ DÖNEM

13:38 - YEREL

PRO GOLD GARAGE’DAN KAPSAMLI OTOMOBİL BAKIMI

13:33 - YEREL

VATANDAŞ SORUYOR: AYNI AMAÇ, NEDEN FARKLI UYGULAMA?

12:34 - YEREL

GÜRSEL TEKİN BATMAN’DA KONUŞTU:

12:27 - YEREL

Günün Manşetleri

ÇOCUKLAR SOLUĞU BURADA ALDI

13:46 - YEREL

BATMAN ÜNİVERSİTESİ 20. YILINA HAZIRLANIYOR

13:44 - EĞİTİM

İSTANBUL VAKFI’NDAN GÜÇLÜ MESAJLAR

13:41 - YEREL

GENÇ SAĞLIK SEN BATMAN ŞUBESİ’NDE YENİ DÖNEM

13:38 - YEREL

TARAFTARLAR STADYUMA ÜCRETSİZ TAŞINACAK

13:36 - SPOR