?>

TİCARET MERKEZİNDE SON AŞAMA: KIŞ GELMEDEN BİTSİN

Yüzde 85-90 seviyesine ulaşan Gıda Toptancılar Ticaret Merkezi’nde gözler altyapı çalışmalarına çevrildi.

YEREL - 15 dk. önce

Başkan Süleyman Emek, merkezin yıl sonuna kadar tamamlanması için yetkililerden destek istedi.
Batman’da yapımı devam eden Gıda Toptancılar Ticaret Merkezi’nde çalışmalar sürerken, projenin tamamlanması için altyapı çalışmalarının bir an önce bitirilmesi çağrısı yapıldı.
Batman Gıda Toptancılar Derneği Başkanı Süleyman Emek, merkezin inşaatının yüzde 85-90 seviyesine ulaştığını belirterek, hedeflerinin yıl sonuna kadar tesisi tamamlayıp esnafı yeni iş yerlerine taşımak olduğunu söyledi. ÜST MANŞET YANI
“KIŞ GELMEDEN ALTYAPI TAMAMLANMALI”
Çatıların kapanmasıyla birlikte yağmur sularının zemine zarar vermemesi için altyapının tamamlanmasının büyük önem taşıdığını belirten Emek, önümüzdeki 3-4 aylık süreçte yoğun çalışma yürütmeyi planladıklarını ifade etti.
Mevcut ekonomik şartlar nedeniyle esnafın zor bir dönemden geçtiğini belirten Emek, tesisin tamamlanması için mülki amirler ve yetkililerden destek beklediklerini söyledi.
171 DÜKKÂN VE İSTİHDAM HEDEFİ
Merkezde her biri bin metrekare büyüklüğünde 171 dükkân bulunduğunu belirten Emek, her iş yerinde 10 ila 20 kişi arasında istihdam sağlanmasının hedeflendiğini kaydetti.
Merkezin faaliyete geçmesiyle birlikte gıda sektöründe kullanılan araçların şehir merkezine girmeden tesise ulaşacağını ifade eden Emek, projenin Batman’ın trafik yükünün azaltılmasına da katkı sağlayacağını söyledi.
“BATMAN İÇİN BÜYÜK BİR KAZANIM”
Gıda Toptancılar Ticaret Merkezi’nin Batman’ın önemli yatırımlarından biri olduğunu vurgulayan Emek, tesisin esnafa daha düzenli, güvenli ve konforlu çalışma ortamı sağlayacağını belirtti.
Projenin yaklaşık iki buçuk yılda bu seviyeye getirilmesinin önemli bir başarı olduğunu dile getiren Emek, bundan sonraki süreçte de yetkililerin desteğinin sürmesini istedi.
Emek, “Amacımız buranın bir an önce tamamlanması ve herkesin kendi iş yerine, kendi ekmek kapısına kavuşmasıdır” dedi.
Haftanın Öne Çıkanları

ŞORT YASAĞI”NIN PERDE ARKASI ORTAYA ÇIKTI

2026-08-23 14:07 - YEREL

HABİZBİNİLİLER DERNEĞİ’NDEN 600 MİLYONLUK ZARAR İÇİN ÇAĞRI

2026-08-24 14:34 - YEREL

8’İNCİ KATTAN DÜŞEN KADIN HAYATINI KAYBETTİ

2026-08-23 13:33 - YEREL

EKMEK 5 LİRAYA DÜŞÜYOR, FIRINCININ MALİYETİ 8 LİRAYI BULUYOR

2026-08-23 11:34 - YEREL

KORİK MAHALLESİ’NDE EVDE ÖLÜ BULUNDU

2026-08-26 14:07 - ASAYİŞ

BATMAN MODELİ SAHADA

2026-08-21 16:20 - YEREL

KURŞUNLAMA OLAYLARININ ŞÜPHELİLERİ YAKALANDI

2026-08-22 15:23 - ASAYİŞ

PETROLCITY AVM’DEN İKİ OTOMOBİL VE BÜYÜK SÜRPRİZ!

2026-08-25 14:51 - YEREL

DEMİR: BATMAN İÇİN YENİ DÖNEM BAŞLIYOR

2026-08-23 13:59 - YEREL

SU KAÇAĞI İHBARINDA GERÇEK BAŞKA ÇIKTI

2026-08-23 13:03 - YEREL

İlgili Haberler

MADDE BAĞIMLILIĞINA DİKKAT ÇEKİLDİ

13:57 - YEREL

BATMAN YENİ REKORA KOŞUYOR

13:55 - YEREL

BATMAN MODELİ İLÇELERE YAYILIYOR

13:10 - YEREL

MERKEZDE O GÜN BAYRAM HAVASI VARDI

13:07 - YEREL

CEZA YERİNE REHBERLİK

13:01 - YEREL

Günün Manşetleri

MADDE BAĞIMLILIĞINA DİKKAT ÇEKİLDİ

13:57 - YEREL

BATMAN YENİ REKORA KOŞUYOR

13:55 - YEREL

TİCARET MERKEZİNDE SON AŞAMA: KIŞ GELMEDEN BİTSİN

13:50 - YEREL

BATMAN MODELİ İLÇELERE YAYILIYOR

13:10 - YEREL

MERKEZDE O GÜN BAYRAM HAVASI VARDI

13:07 - YEREL