?>

Hastanelerin yükü hafifleyecek!

SAĞLIK - 6 yıl önce

Semt poliklinikleri, önümüzdeki günlerde hizmet vermeye başlayacak.
İlimiz Bayındır (İpragaz) ve Hürriyet Mahallelerinde uzman hekimlerin de görev alacağı semt poliklinikleri ile GAP mahallesindeki Ağız ve Diş Sağlığı merkezi önümüzdeki günlerde hizmet vermeye başlayacak. Vali Hulusi Şahin, hastanelerin mevcut hasta yükünü azaltmak, sağlık hizmetine erişimi kolaylaştırmak amacıyla yapılan semt poliklinikleri inceledi. Şahin, İlimiz Merkez Bayındır Mahallesinde yapımı tamamlanan semt Polikliniğinde, GAP Mahallesinde yapımı tamamlanan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde ve Hürriyet Mahallesinde tamamlanma aşamasına gelen semt polikliniğinde incelemelerde bulunarak, yetkililerden devam eden çalışmalar ve verilecek sağlık hizmetleri hakkında bilgi aldı.
BAYINDIR MAHALLESİ (İPRAGAZ) SEMT POLİKLİNİĞİ
"Dahiliye, Çocuk Hastalıkları, Kadın Hastalıkları, KBB, Genel Cerrahi, Göz Hastalıkları olmak üzere toplam 7 branşta hizmet verilecek olan Bayındır Semt Polikliniğinde;  radyoloji ultrason odası, röntgen cihazı, göz muayene cihazları, kan alma birimi, laboratuar, acil müdahale odası, NST odası, acil müdahale odası, pansuman odası, ultrason odası bulunuyor.
GAP AĞIZ - DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ
GAP Mahallesinde Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde; 20 adet diş ünitesi, 2 adet röntgen Odası(Periapikal ve Panoramik), 1 Protez Laboratuarıyla hizmet verileceğini, 20'si diş hekimi olmak üzere toplam 50 kişi çalışacak.
HÜRRİYET SEMT POLİKLİNİĞİ
Hürriyet Mahallesi Semt Polikliniğinde toplam 7 branşta sağlık hizmeti verilecek olup, röntgen cihazı, göz muayene cihazları, kan alma birimi, laboratuar, acil müdahale odası, NST odası, Acil müdahale odası, pansuman odası, ultrason odası bulunuyor. 
Haftanın Öne Çıkanları

İmam Hatip’ten Tıp Fakültesine!

2019-08-27 16:51 - EĞİTİM

“Sayın Cumhurbaşkanımızın ‘Hz.Ömer’ açıklamasını anlamlı buluyoruz”

2019-09-02 10:44 - YAŞAM

Mahalle Bekçisine Silahlı Saldırı

2019-09-03 09:43 - GÜNDEM

Göktaş: Batman, İslam’ın merkezidir

2019-09-02 11:45 - YAŞAM

AŞÇI, GÖREVE BAŞLADI

2019-08-29 12:39 - YEREL

‘HAYAT NAMAZLA GÜZELDİR’ ÇALIŞTAYI YAPILACAK

2019-08-29 12:36 - YAŞAM

Motosiklet kazası can aldı!

2019-09-02 00:26 - YAŞAM

HAFIZLIK KURSU AÇILIYOR

2019-08-28 12:16 - EĞİTİM

CAMİLERDE ‘ABONE’ KRİZİ

2019-08-28 16:43 - GÜNDEM

HASANKEYF İÇİN KÜRESEL EYLEM GÜNÜ

2019-08-30 13:45 - KÜLTÜR

İlgili Haberler

SES KISIKLIĞINA YOL AÇAN 7 ETKEN!

10:37 - SAĞLIK

ERKEN TEŞHİS İÇİN TARAMA ÇAĞRISI

11:24 - SAĞLIK

UZMAN CERRAHİ İLE HAYATA TUTUNDU

11:15 - SAĞLIK

TÜTÜN KULLANIMINA KARŞI FARKINDALIK ÇALIŞMASI

11:05 - SAĞLIK

MORTON NÖROMA TEŞHİSİ BATMAN’DA KONULDU

10:59 - SAĞLIK

Günün Manşetleri

BATRAY PROJESİNDE ÖNEMLİ GELİŞME

20:32 - GÜNDEM

YURT DIŞINA ÇIKIŞ HARCI 1.000 TL OLDU

17:24 - GÜNDEM

KAVŞAK DÜZENLEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

17:08 - YEREL

DOÇ. DR. İŞLİYEN:AİLEYİ YENİDEN İNŞA ETMELİYİZ

16:51 - GÜNDEM

BATMAN'DA ÜÇ İLÇEDE DEPREM TATBİKATI

16:47 - YEREL