?>

Hastanelerin yükü hafifleyecek!

SAĞLIK - 6 yıl önce

Semt poliklinikleri, önümüzdeki günlerde hizmet vermeye başlayacak.
İlimiz Bayındır (İpragaz) ve Hürriyet Mahallelerinde uzman hekimlerin de görev alacağı semt poliklinikleri ile GAP mahallesindeki Ağız ve Diş Sağlığı merkezi önümüzdeki günlerde hizmet vermeye başlayacak. Vali Hulusi Şahin, hastanelerin mevcut hasta yükünü azaltmak, sağlık hizmetine erişimi kolaylaştırmak amacıyla yapılan semt poliklinikleri inceledi. Şahin, İlimiz Merkez Bayındır Mahallesinde yapımı tamamlanan semt Polikliniğinde, GAP Mahallesinde yapımı tamamlanan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde ve Hürriyet Mahallesinde tamamlanma aşamasına gelen semt polikliniğinde incelemelerde bulunarak, yetkililerden devam eden çalışmalar ve verilecek sağlık hizmetleri hakkında bilgi aldı.
BAYINDIR MAHALLESİ (İPRAGAZ) SEMT POLİKLİNİĞİ
"Dahiliye, Çocuk Hastalıkları, Kadın Hastalıkları, KBB, Genel Cerrahi, Göz Hastalıkları olmak üzere toplam 7 branşta hizmet verilecek olan Bayındır Semt Polikliniğinde;  radyoloji ultrason odası, röntgen cihazı, göz muayene cihazları, kan alma birimi, laboratuar, acil müdahale odası, NST odası, acil müdahale odası, pansuman odası, ultrason odası bulunuyor.
GAP AĞIZ - DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ
GAP Mahallesinde Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde; 20 adet diş ünitesi, 2 adet röntgen Odası(Periapikal ve Panoramik), 1 Protez Laboratuarıyla hizmet verileceğini, 20'si diş hekimi olmak üzere toplam 50 kişi çalışacak.
HÜRRİYET SEMT POLİKLİNİĞİ
Hürriyet Mahallesi Semt Polikliniğinde toplam 7 branşta sağlık hizmeti verilecek olup, röntgen cihazı, göz muayene cihazları, kan alma birimi, laboratuar, acil müdahale odası, NST odası, Acil müdahale odası, pansuman odası, ultrason odası bulunuyor. 
Haftanın Öne Çıkanları

İmam Hatip’ten Tıp Fakültesine!

2019-08-27 16:51 - EĞİTİM

“Sayın Cumhurbaşkanımızın ‘Hz.Ömer’ açıklamasını anlamlı buluyoruz”

2019-09-02 10:44 - YAŞAM

Mahalle Bekçisine Silahlı Saldırı

2019-09-03 09:43 - GÜNDEM

Göktaş: Batman, İslam’ın merkezidir

2019-09-02 11:45 - YAŞAM

Motosiklet kazası can aldı!

2019-09-02 00:26 - YAŞAM

‘HAYAT NAMAZLA GÜZELDİR’ ÇALIŞTAYI YAPILACAK

2019-08-29 12:36 - YAŞAM

HAFIZLIK KURSU AÇILIYOR

2019-08-28 12:16 - EĞİTİM

CAMİLERDE ‘ABONE’ KRİZİ

2019-08-28 16:43 - GÜNDEM

HASANKEYF İÇİN KÜRESEL EYLEM GÜNÜ

2019-08-30 13:45 - KÜLTÜR

GOLD EMLAK HİZMETTE

2019-09-02 14:01 - YEREL

İlgili Haberler

SAĞLIK PERSONELLERİNE ÜREME SAĞLIĞI EĞİTİMİ

17:01 - SAĞLIK

DİYETİSYEN HOŞER: TOKLUK HİSSİ HIZLI YEMEKTE GECİKİYOR

12:51 - SAĞLIK

YANLIŞ KULLANILAN BİYOSİDAL ÜRÜNLER CAN ALIYOR!

17:16 - SAĞLIK

SAĞLIK YÖNETİCİLERİ SAHADA İNCELEME YAPTI

14:01 - SAĞLIK

HASTA YATAĞI KAPASİTESİ 340’A YÜKSELDİ

17:00 - SAĞLIK

Günün Manşetleri

VALİ CANALP: OLAYLARIN YÜZDE 99’U AYDINLATILDI

17:18 - YEREL

ENGELLİLER ERİŞİLEBİLİRLİK SORUNLARIYLA MÜCADELE EDİYOR

17:15 - YEREL

ARAZİ FİYATLARI UÇTU, ÜRETİCİ ÇIKMAZA GİRDİ

17:13 - YEREL

TOGG TAKSİLERE ÖTV’SİZ VE KDV’SİZ VERİLSİN ÇAĞRISI

17:10 - YEREL

KEJAN’LILAR DA DERNEKLEŞTİ

17:05 - YEREL