?>

Hastanelerin yükü hafifleyecek!

SAĞLIK - 6 yıl önce

Semt poliklinikleri, önümüzdeki günlerde hizmet vermeye başlayacak.
İlimiz Bayındır (İpragaz) ve Hürriyet Mahallelerinde uzman hekimlerin de görev alacağı semt poliklinikleri ile GAP mahallesindeki Ağız ve Diş Sağlığı merkezi önümüzdeki günlerde hizmet vermeye başlayacak. Vali Hulusi Şahin, hastanelerin mevcut hasta yükünü azaltmak, sağlık hizmetine erişimi kolaylaştırmak amacıyla yapılan semt poliklinikleri inceledi. Şahin, İlimiz Merkez Bayındır Mahallesinde yapımı tamamlanan semt Polikliniğinde, GAP Mahallesinde yapımı tamamlanan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde ve Hürriyet Mahallesinde tamamlanma aşamasına gelen semt polikliniğinde incelemelerde bulunarak, yetkililerden devam eden çalışmalar ve verilecek sağlık hizmetleri hakkında bilgi aldı.
BAYINDIR MAHALLESİ (İPRAGAZ) SEMT POLİKLİNİĞİ
"Dahiliye, Çocuk Hastalıkları, Kadın Hastalıkları, KBB, Genel Cerrahi, Göz Hastalıkları olmak üzere toplam 7 branşta hizmet verilecek olan Bayındır Semt Polikliniğinde;  radyoloji ultrason odası, röntgen cihazı, göz muayene cihazları, kan alma birimi, laboratuar, acil müdahale odası, NST odası, acil müdahale odası, pansuman odası, ultrason odası bulunuyor.
GAP AĞIZ - DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ
GAP Mahallesinde Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde; 20 adet diş ünitesi, 2 adet röntgen Odası(Periapikal ve Panoramik), 1 Protez Laboratuarıyla hizmet verileceğini, 20'si diş hekimi olmak üzere toplam 50 kişi çalışacak.
HÜRRİYET SEMT POLİKLİNİĞİ
Hürriyet Mahallesi Semt Polikliniğinde toplam 7 branşta sağlık hizmeti verilecek olup, röntgen cihazı, göz muayene cihazları, kan alma birimi, laboratuar, acil müdahale odası, NST odası, Acil müdahale odası, pansuman odası, ultrason odası bulunuyor. 
Haftanın Öne Çıkanları

İmam Hatip’ten Tıp Fakültesine!

2019-08-27 16:51 - EĞİTİM

“Sayın Cumhurbaşkanımızın ‘Hz.Ömer’ açıklamasını anlamlı buluyoruz”

2019-09-02 10:44 - YAŞAM

GOLD EMLAK HİZMETTE

2019-09-02 14:01 - YEREL

Göktaş: Batman, İslam’ın merkezidir

2019-09-02 11:45 - YAŞAM

Mahalle Bekçisine Silahlı Saldırı

2019-09-03 09:43 - GÜNDEM

HASANKEYF İÇİN KÜRESEL EYLEM GÜNÜ

2019-08-30 13:45 - KÜLTÜR

HAFIZLIK KURSU AÇILIYOR

2019-08-28 12:16 - EĞİTİM

‘HAYAT NAMAZLA GÜZELDİR’ ÇALIŞTAYI YAPILACAK

2019-08-29 12:36 - YAŞAM

Motosiklet kazası can aldı!

2019-09-02 00:26 - YAŞAM

AŞÇI, GÖREVE BAŞLADI

2019-08-29 12:39 - YEREL

İlgili Haberler

Batman’da Diş Cerrahisinde Bir İlk

14:56 - SAĞLIK

DİYETİSYEN HOŞER İĞNE Mİ DOĞAL YOL MU?

14:44 - SAĞLIK

BÖLGENİN SAĞLIK ÜSSÜNDE ASANSÖRLER YENİLENİYOR

16:56 - SAĞLIK

Aynı Hastane, Aynı Nöbet, İkiz Doktorlar

16:53 - SAĞLIK

BEŞ İLÇEDE BAĞIMLILIK EĞİTİMİ TAMAMLANDI

16:48 - SAĞLIK

Günün Manşetleri

İÇİŞLERİ VE ADALET BAKANI DEĞİŞTİ

00:01 - GÜNDEM

RAMANLI: BU ZULÜM SON BULSUN 

17:46 - GÜNDEM

YENİ STADYUM BÖLGESİ TEYYAR!

17:39 - SPOR

64 YILLIK ÇINARA SİYASİ ZİYARET

17:34 - SİYASET

EĞİTİM VE BASININ ROLÜ KONUŞULDU

17:30 - EĞİTİM