?>

İLÇEDE ‘COVİD-19 İLE TOPYEKÜN MÜCADELE” TOPLANTISI

Batman'ın Kozluk ilçesinde Covid-19 ile topyekün mücadelede kurumlar arası koordinasyon, kurum ve kuruluşlarımızın yürütmüş oldukları kamu hizmet standartları ile hizmetlerin değerlendirilmesi, tasarruf tedbirleri ve sıfır atık projesi toplantısı yapıldı.

SAĞLIK - 6 yıl önce

Kozluk ilçesinde; kamu hizmetlerinin sunulmasında vatandaş memnuniyeti, hizmette süreklilik, idarenin bütünlüğü, kurumlarda yürütülen faaliyetlerin değerlendirilmesi ve Covid-19 ile topyekün mücadelede kurumlar arası koordinasyonun sağlanması amacıyla İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı Kaymakam Osman Bilici başkanlığında yapıldı. Kaymakamlık toplantı salonunda yapılan toplantıya, ilçede faaliyet yürüten kamu kurum ve kuruluşlarının şube başkanları katıldı. Kaymakam Bilici’nin açılış konuşmalarıyla başlayan toplantı; Covid-19 ile topyekün mücadelede kurumlar arası koordinasyon, kurum ve kuruluşlarımızın yürütmüş oldukları kamu hizmet standartları ile hizmetlerin değerlendirilmesi, tasarruf tedbirleri ve sıfır atık projesi konularının görüşülmesiyle devam etti.
“NAZ MAKAMI DEĞİL, NİYAZ MAKAMIYIZ”
Kamu hizmetlerinin vatandaşlara sunulmasında vatandaş memnuniyetinin göz önünde bulundurularak hizmetlerin etkin, verimli ve hızlı bir şekilde sunulması gerektiğinin altını çizen İlçe Kaymakamı Bilici; kamu çalışanlarımızın devlet ciddiyetine yakışır bir şekilde vakarla ve sabırla hareket ederek hizmetlerin sunulmasında vatandaşları karşılama, ağırlama ve uğurlamada profesyonellik ilkesi çerçevesinde azami nezaketi göstermeleri gerektiğini, Covid-19 ile mücadelede kurumların birbirleriyle koordinasyon halinde olmaları gerektiğini  ve “Naz makamı değil, niyaz makamı” olduklarını ifade etti. Kaymakam Bilici konuşmasında;  dünyada kimilerinin yemekten öldüğünü, kimilerinin de açlıktan öldüğünü, insanların sıfır atıkla doğayı daha az kirleteceklerini ve daha az tahrip edeceklerini belirterek kamu kaynaklarının kullanılmasında tasarrufa ve dünyadaki israfa dikkat çekti.
Haftanın Öne Çıkanları

BATMAN’DA POLİS MEMURU VEFAT ETTİ

2020-07-04 13:32 - GÜNDEM

BİR ZAMANLAR BATMAN!

2020-07-08 09:41 - KÜLTÜR

Gercüş’e 17 korucu alınacak

2020-07-02 12:42 - GÜNDEM

BATMAN'DA KORONA CAN ALMAYA DEVAM EDİYOR

2020-07-08 14:30 - SAĞLIK

KORONA’DAN BİR GÜNDE 5 VEFAT

2020-07-06 16:01 - SAĞLIK

ÇAKMAK’TAN BAŞGAD’A ZİYARET

2020-07-02 12:38 - YEREL

2020-07-06 11:50 - YEREL

Kale duvarında çökme riski

2020-07-06 15:59 - YAŞAM

BATMAN'DA 15 VATANDAŞIMIZ VEFAT ETTİ

2020-07-02 12:43 - GÜNDEM

Kaplumbağa kurtarma seferberliği

2020-07-05 17:41 - YAŞAM

İlgili Haberler

Batman’da Diş Cerrahisinde Bir İlk

14:56 - SAĞLIK

DİYETİSYEN HOŞER İĞNE Mİ DOĞAL YOL MU?

14:44 - SAĞLIK

BÖLGENİN SAĞLIK ÜSSÜNDE ASANSÖRLER YENİLENİYOR

16:56 - SAĞLIK

Aynı Hastane, Aynı Nöbet, İkiz Doktorlar

16:53 - SAĞLIK

BEŞ İLÇEDE BAĞIMLILIK EĞİTİMİ TAMAMLANDI

16:48 - SAĞLIK

Günün Manşetleri

İÇİŞLERİ VE ADALET BAKANI DEĞİŞTİ

00:01 - GÜNDEM

RAMANLI: BU ZULÜM SON BULSUN 

17:46 - GÜNDEM

YENİ STADYUM BÖLGESİ TEYYAR!

17:39 - SPOR

64 YILLIK ÇINARA SİYASİ ZİYARET

17:34 - SİYASET

EĞİTİM VE BASININ ROLÜ KONUŞULDU

17:30 - EĞİTİM