?>

İLÇEDE ‘COVİD-19 İLE TOPYEKÜN MÜCADELE” TOPLANTISI

Batman'ın Kozluk ilçesinde Covid-19 ile topyekün mücadelede kurumlar arası koordinasyon, kurum ve kuruluşlarımızın yürütmüş oldukları kamu hizmet standartları ile hizmetlerin değerlendirilmesi, tasarruf tedbirleri ve sıfır atık projesi toplantısı yapıldı.

SAĞLIK - 6 yıl önce

Kozluk ilçesinde; kamu hizmetlerinin sunulmasında vatandaş memnuniyeti, hizmette süreklilik, idarenin bütünlüğü, kurumlarda yürütülen faaliyetlerin değerlendirilmesi ve Covid-19 ile topyekün mücadelede kurumlar arası koordinasyonun sağlanması amacıyla İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı Kaymakam Osman Bilici başkanlığında yapıldı. Kaymakamlık toplantı salonunda yapılan toplantıya, ilçede faaliyet yürüten kamu kurum ve kuruluşlarının şube başkanları katıldı. Kaymakam Bilici’nin açılış konuşmalarıyla başlayan toplantı; Covid-19 ile topyekün mücadelede kurumlar arası koordinasyon, kurum ve kuruluşlarımızın yürütmüş oldukları kamu hizmet standartları ile hizmetlerin değerlendirilmesi, tasarruf tedbirleri ve sıfır atık projesi konularının görüşülmesiyle devam etti.
“NAZ MAKAMI DEĞİL, NİYAZ MAKAMIYIZ”
Kamu hizmetlerinin vatandaşlara sunulmasında vatandaş memnuniyetinin göz önünde bulundurularak hizmetlerin etkin, verimli ve hızlı bir şekilde sunulması gerektiğinin altını çizen İlçe Kaymakamı Bilici; kamu çalışanlarımızın devlet ciddiyetine yakışır bir şekilde vakarla ve sabırla hareket ederek hizmetlerin sunulmasında vatandaşları karşılama, ağırlama ve uğurlamada profesyonellik ilkesi çerçevesinde azami nezaketi göstermeleri gerektiğini, Covid-19 ile mücadelede kurumların birbirleriyle koordinasyon halinde olmaları gerektiğini  ve “Naz makamı değil, niyaz makamı” olduklarını ifade etti. Kaymakam Bilici konuşmasında;  dünyada kimilerinin yemekten öldüğünü, kimilerinin de açlıktan öldüğünü, insanların sıfır atıkla doğayı daha az kirleteceklerini ve daha az tahrip edeceklerini belirterek kamu kaynaklarının kullanılmasında tasarrufa ve dünyadaki israfa dikkat çekti.
Haftanın Öne Çıkanları

BATMAN’DA POLİS MEMURU VEFAT ETTİ

2020-07-04 13:32 - GÜNDEM

BİR ZAMANLAR BATMAN!

2020-07-08 09:41 - KÜLTÜR

Gercüş’e 17 korucu alınacak

2020-07-02 12:42 - GÜNDEM

BATMAN'DA KORONA CAN ALMAYA DEVAM EDİYOR

2020-07-08 14:30 - SAĞLIK

KORONA’DAN BİR GÜNDE 5 VEFAT

2020-07-06 16:01 - SAĞLIK

ÇAKMAK’TAN BAŞGAD’A ZİYARET

2020-07-02 12:38 - YEREL

Kale duvarında çökme riski

2020-07-06 15:59 - YAŞAM

2020-07-06 11:50 - YEREL

Kaplumbağa kurtarma seferberliği

2020-07-05 17:41 - YAŞAM

ILISU BARAJINDA TEKNECİLER KAVGA ETTİ

2020-07-06 15:56 - YAŞAM

İlgili Haberler

ALZHEİMER HASTALARINA GPRS CİHAZI DAĞITILDI

15:12 - SAĞLIK

SAĞLIK EKİPLERİ KADINLAR İÇİN SEFERDE

10:36 - SAĞLIK

160 ÖĞRENCİYE SAĞLIK TARAMASI

16:42 - SAĞLIK

200 YATAKLI YENİ HASTANE YAPILACAK

09:33 - SAĞLIK

DÜNYA TÜBERKÜLOZ GÜNÜ’NDE FARKINDALIK ETKİNLİĞİ

14:32 - SAĞLIK

Günün Manşetleri

7 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ

16:43 - YEREL

ALZHEİMER HASTALARINA GPRS CİHAZI DAĞITILDI

15:12 - SAĞLIK

YOĞUN YAĞIŞLAR HASTALIK RİSKİNİ ARTIRIYOR

15:01 - YEREL

PLAKA DEĞİŞİMİNDE ŞOFÖRLER ODASINDA YOĞUNLUK

14:27 - YEREL

İŞ DÜNYASI VERGİ VE SGK YAPILANDIRMASINI BEKLİYOR

14:23 - YEREL