?>

Ramanlı: Dünya hala müdahale etmiş değil

Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, siyonist işgal rejiminin Gazze Şeridi'ne yönelik katliam ve soykırımına tepki gösterdi.

SİYASET - 2 yıl önce

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik katliam ve soykırımına tepki gösteren Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, "Acaba dünyanın bu katliama ses çıkarması ve bu zalimlere dur demesi için daha kaç bin insanın ölmesi gerekiyor?" diye sordu.
Bir aydan fazla bir süredir siyonist işgal rejiminin Gazze'de yaptığı katliamın konuşulduğunu belirten Ramanlı "10 binden fazla insan katledildi, şehit edildi. Maalesef bunların çoğu çocuk ve kadın… Dünya bu katliama halen sesini yükseltmiş ve müdahale etmiş değil. Acaba dünyanın bu katliama ses çıkarması ve bu zalimlere dur demesi için daha kaç bin insanın ölmesi gerekiyor? Daha kaç bin çocuğun katledilmesi, kaç bin kadının enkaz altından çıkarılması gerekiyor? Kaç mahallenin yok edilmesi gerekiyor? Kaç binanın yerle bir edilmesi gerekiyor?" İfadelerini kullandı.
"YEGANE HÜKÜMET HAMAS’TIR"
"Hükümete çağrımızı bir kez daha yineliyoruz. Gazze, Filistin savunmasının son kalesidir." diyen Ramanlı "Ramallah'tan, Batı Şeria'dan işgale karşı etkili bir direniş göstermelerini artık hiç kimse bekleyemez. Bir mahalleden diğer mahalleye gitmek için bile siyonistlerden izin almak zorunda kalan Filistin yönetiminin, bu işgale karşı net tavır sergilemesini de mücadele etmesini de beklemek ham bir hayalciliktir. Bugün bağımsızlığını ve toprak bütünlüğünü Filistin Devleti içerisinde koruyabilen yegâne alan Gazze'dir. Yegâne hükümet HAMAS'tır. 57 İslam ülkesi var, Filistinli kardeşlerimize neredeyse hiçbiri bir tas su bile verecek kudret ve iradede değildir." dedi.
Haftanın Öne Çıkanları

TPAO’da mülakat sonuçları belli oldu

2023-11-03 17:54 - GÜNDEM

Teka Ankastre Batman Mağazası açıldı

2023-11-03 17:42 - EKONOMİ

Bursa Kebap Evi açıldı

2023-11-08 13:34 - YAŞAM

İŞKUR İl Müdürlüğü'nde görev değişikliği

2023-11-07 20:45 - GÜNDEM

Uzman sayısı artıyor

2023-11-08 16:09 - SAĞLIK

Kaçakçılık Operasyonu’nda 8 kişiye işlem

2023-11-08 11:41 - ASAYİŞ

Hasankeyf eski haline kavuşacak

2023-11-07 15:57 - YEREL

Çek dolandırıcıları yakalandı

2023-11-06 17:16 - GÜNDEM

Ebeveyn Eğitim Semineri

2023-11-06 16:50 - SAĞLIK

FERNAS, Aydın - Denizli otoyolunu hizmete açtı

2023-11-06 14:01 - GÜNDEM

İlgili Haberler

NASIROĞLU VE ŞANSİ STK’LARLA BULUŞTU

11:21 - SİYASET

EKMEN: KADINLARIN EŞİTLİK VE HAK MÜCADELESİ ÖNEMLİ

14:55 - SİYASET

DOST PARTİ BATMAN İL BAŞKANLIĞI AÇILDI

14:06 - SİYASET

UÇAK BİLETLERİ NEDEN BU KADAR PAHALI?

21:59 - SİYASET

EKMEN’DEN LAHEY SÖZLEŞMESİ SÜREÇLERİNE MECLİS’TE SORU

14:02 - SİYASET

Günün Manşetleri

BAYRAM ÖNCESİ OTOBÜSLERDE EMNİYET KEMERİ DENETİMİ

20:55 - ASAYİŞ

SABAH SAATLERİNDE ÇIKAN YANGIN EVİ KÜLE ÇEVİRDİ

18:04 - ASAYİŞ

TÜRKİYE’NİN İLK ÇOK DİSİPLİNLİ KADIN ZİRVESİ BATMAN’DA

16:57 - YAŞAM

BELEDİYEDEN BİNLERCE AİLEYE BAYRAM ŞEKERİ DESTEĞİ

13:16 - YEREL

VALİ CANALP BASIN MENSUPLARIYLA İFTARDA BULUŞTU

09:20 - YEREL