?>

Ramanlı: Yapılmayan hizmetleri yapacağız

Batman Milletvekili Serkan Ramanlı Mahalle Muhtarları ile buluşarak mahallelerin son durumlarını, ihtiyaçlarını dinleyerek sorunların çözülmesi için çalışacaklarını belirtti.

SİYASET - 2 yıl önce

Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Batman merkez mahalle muhtarları ile yemekli toplantıda bir araya geldi.
Milletvekili Ramanlı, muhtarların ifa ettiği görevin önemine değinerek, "Batman bizim memleketimiz, her şeyimiz. Muhtarlarımız halkımızın ilk resmî durakları. Bizlerin hizmet için gözümüz, kulağımız sizsiniz. Halk ilk size başvuruyor. Mahallenizde ne var ne yok her şeyi siz biliyorsunuz. Bizim için çok kıymetlisiniz." dedi.
" YAPILMASINA VESİLE OLACAĞIZ"
Seçimden önce seçildiği takdirde Batman'a ve Batmalılara sahip çıkacaklarını söylediğini ifade eden Ramanlı, "14 Mayıs seçimlerinden sonra halkımız bizi milletvekili olarak seçti. Seçimden önce de söyledim, vekil olduğumuz zaman Batman'a sahip çıkacağız. Kimse Batman sahipsizdir demesin. Şimdiye kadar yapılmayan hizmetleri ya yapacağız veya yapılmasına vesile olacağız. Milletimiz bize o vazifeyi verdi, ben de başım dik bir şekilde vazifemi yerine getirmek istiyorum. Vazifemizin 5 yıllık bir süresi var. Allah ömür verirse 5 yıllık bir süreçte milletimize hizmet etmek istiyoruz." diye konuştu.
" HİZMET ETMEK OLACAKTIR"
Halka hizmet etme şiarıyla her günü, her saati değerlendirdiklerini belirten Ramanlı, "Vekil olarak Meclis'te de çalışmamız lazım ama biz Meclis'in memuru olmayacağız. Ankara'da olsun Batman'da olsun bizim en büyük gayemiz milletimize hizmet etmek olacaktır. Meclis tatile girince tatili fırsat bildik. Batman'daki kurumlar ve halkımıza hizmet veren STK'ları ziyaret ettik. Çalışmalarını gördük. Bize düşenleri not aldık. Olması gereken hizmetlerin en kısa sürede gerçekleşmesi için her şeyi yapmaya hazırız." ifadelerini kullandı.
Daha sonra toplantıya katılan mahalle muhtarları söz alarak, mahalleleri ile ilgili istek ve sıkıntıları paylaştılar. Milletvekili Ramanlı, muhtarlar ile tek tek ilgilenerek mahalleleri hakkında bilgi aldı.
Muhtarların dile getirdiği sorun ve talepleri dinleyerek tek tek not aldı ve en kısa sürede ilgileneceğini belirtti. Toplantıda, Ramanlı'ya HÜDAPAR İl Başkanı Davut Şahin ve partililer eşlik etti. 
Haftanın Öne Çıkanları

Gelenek sürdürülüyor

2023-09-24 15:32 - YEREL

Arslan ve Barışan Ailelerinn mutlu günü

2023-09-25 13:53 - YAŞAM

Adanaspor'a transfer oldu

2023-09-19 13:49 - SPOR

Şarj istasyonu sayısı artıyor

2023-09-20 11:22 - TEKNOLOJİ

Vikingler Taraftar Grubu kuruldu

2023-09-21 14:50 - SPOR

GÖRÜNMEYEN ÇALIŞMALAR YAPTIK!

2023-09-24 17:34 - RÖPORTAJ

Kürtçe kursları başlıyor

2023-09-21 17:37 - EĞİTİM

Çocuk doktorları dünya evine girdi

2023-09-25 16:05 - YAŞAM

Balıkçıların yüzü güldü

2023-09-21 16:55 - YAŞAM

Bakan Şimşek, New York'ta konuştu

2023-09-20 17:51 - DÜNYA

İlgili Haberler

BATMAN’IN GELECEĞİ İÇİN ANKARA’DA TARİHİ BULUŞMA

12:37 - SİYASET

ODUNCU'DAN 1 MAYIS ÇAĞRISI

06:47 - SİYASET

RAMANLI: BATMAN'IN KÖY MANZARASI KENTSEL DÖNÜŞÜMLE DEĞİŞMELİ

10:40 - SİYASET

TOPLUMUMUZU SAPKIN ANLAYIŞLARDAN KORUMAK ZORUNDAYIZ

13:01 - SİYASET

ŞANSİ: “HER ÇOCUK İYİ BİR GELECEĞİ HAK EDİYOR”

14:23 - SİYASET

Günün Manşetleri

NEFESLER TUTULDU...BİZE BİR MUCİZE LAZIM!

17:16 - SPOR

VALİLİKTEN DÜĞÜN SALONU AÇIKLAMASI

17:04 - GÜNDEM

107 Köyde Tarama Yapılıyor

15:56 - YEREL

ZÜBEYDE HANIM İLKOKULU YÖNETİMİNDEN GAZETEMİZE ZİYARET

15:11 - YEREL

İKİ BİN FİDAN NEDEN SÖKÜLÜYOR?

14:10 - YEREL