?>

YRP: Adil düzen tesis edilecek

Yeniden Refah Partisi Batman İl Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Orhan Doyan tarafından yerel seçimler ile ilgili açıklama yapıldı.

SİYASET - 3 yıl önce

Açıklamada, “Milli görüşün yegane temsilcisi Yeniden Refah Partisi yine ve yeniden milli görüş belediyeciliği anlayışıyla önümüzdeki Yerel seçimde tek başına tüm il, ilçe ve beldelerde yeniden Refah Partisi logosu ve  Milli Görüş adil düzen düsturu ile seçime katılma kararını almıştır.
Milli görüş belediyeciliği ile halk meclisleri oluşturulacak ve aday belirleme süreçlerini halkımızla yapılacak olan istişarelerin ardından belirlenip, "Halka Hizmet Hakka Hizmettir" Fikri icra edilecek en temel taşlarımızdan biri olan Refah beleleyiciliğinde, milli görüş belediyeleri esnasında tüm belediyelerin girişlerine "Rüşvet Alan da Veren de Melun'dur" yazısını asmak ilk icramız olacaktır.
Gençlere yönelik projelerimiz ele alınacak ve en kısa zamanda İcra edilecektir. Milli görüş belediyeciliği ile halk refaha ulaşacak ve halk Yeniden Refah Partisi ile hizmet görecek hizmet ayağına kadar gidecektir. Milli görüş, yani refah belediyeciliğini iyi bilen halkımız gereken desteği de vereceğine olan inancımız tamdır.
MİLLİ GÖRÜŞ GELENEĞİNDEN GELMİŞ OLAN ADAYLAR
Bu bağlamda yine ve yeniden Refah Partisi ile Milli Görüş belediyeciliği tüm Türkiye'de icra edilecektir. Kazanacağımız tüm Belediyelerde adil düzen tesis edilecek, halka hizmet için tüm Refah teşkilatları hep birlikte hizmet için gece gündüz çalışacaktır.  81 il, ilçe ve beldelerde Yeniden Refah Partisi logosu ve milli görüş geleneğinden gelmiş olan adaylarımız ile seçime katılım sağlanacaktır.
Bu vesile ile Güneydoğu'nun İncisi şehrimizin Batman'ımız başta olmak üzere tüm ilçe ve beldelerinde tek başımıza seçime girme yönünde çalışmalarımız başlamıştır. 
Halkın refahı ve daha iyi bir hizmet alabilmesi için önümüzdeki yerel seçimlerde yeniden Refah Partisi, milli görüş belediyeciliğini Allah'ın izniyle icra edecektir. Çıkmış olduğumuz bu içten ve samimi hizmet yolumuzda tüm halkımızdan kıymetli desteklerini bekliyoruz.” ifadelerine yer verildi.
Haftanın Öne Çıkanları

Zorunlu Afet Sigortası (ZAS) geliyor

2023-09-04 15:59 - GÜNDEM

Çile yoluna ilk kazma

2023-08-30 17:07 - GÜNDEM

Kanser aşısı kullanıma sunuldu

2023-08-30 11:35 - SAĞLIK

PAK Metin Özdemir ve Mehmet Sincar'ı andı

2023-09-05 14:32 - YAŞAM

Batmanlıların yatırım gözdesi Tatvan!

2023-08-29 18:04 - GÜNDEM

Petrolspor'dan rekor kıran tanıtım!

2023-08-30 17:18 - SPOR

Ramanlı'dan 'Kürtçe' tepkisi

2023-08-31 17:06 - SİYASET

Batman’dan Bodrum’a uzanan başarı

2023-09-01 17:28 - YAŞAM

Safra, sindirime yardımcı bir sıvıdır

2023-08-31 12:27 - SAĞLIK

Hasta taşıyan Ambulans kaza yaptı

2023-09-02 21:33 - GÜNDEM

İlgili Haberler

KÜRTÇE EĞİTİM VE ÖĞRETMEN EKSİKLİĞİ MECLİS GÜNDEMİNDE

14:33 - SİYASET

RAMANLI, TOKİ KONUTLARINI MECLİS GÜNDEMİNE TAŞIDI

10:25 - SİYASET

ENGELLİLER İÇİN KAPSAMLI KANUN TEKLİFİ

18:16 - SİYASET

HÜDA PAR'DAN BATMANLILARA KONGRE ÇAĞRISI

15:46 - SİYASET

SAADET PARTİSİ’NDEN HÜDA PAR’A ZİYARET

12:53 - SİYASET

Günün Manşetleri

GERÇEKLER ORTAYA ÇIKMALI

16:40 - YEREL

İMRAK, MEHİNA SARIMSAĞI HASADIYLA VEDA ETTİ

16:38 - YEREL

SKANDAL BAKIM MERKEZİNE 16 TUTUKLAMA

16:04 - YEREL

BAŞKAN ÇETİN: VATANDAŞLA İÇ İÇE OLMAYA DEVAM EDİYORUZ

15:50 - YEREL

ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLERİNE BAŞARI ÖDÜLÜ VERİLECEK

15:44 - YEREL