SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

KATKI SUNMAYA DEVAM EDECEK

Son Güncelleme :

2023-05-29 16:54:16

KATKI SUNMAYA DEVAM EDECEK

AK Parti Batman eski Milletvekili, Maliye ve Hazineden sorumlu Eski Bakan hemşehrimiz Mehmet Şimşek’in kabinede olup olmayacağı ile ilgili ulusal medyada haberler yayınlanmaya başladı.

Kulislerde ismi ‘Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığı’ ve ‘Maliye-Ekonomiden Sorumlu Bakan’ olarak geçen Mehmet Şimşek ile ilgili henüz net bir durum ortaya çıkmadı ancak Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Şimşek’in kabinede yer almazsa bile ekonomi alanında katkılarının olacağını söyledi.

Kalın “İsim kompozisyonu her şekilde olabilir. Yeni millette karşılığı olan, Türkiye Yüzyılı'na yakışır genç dinamik bir Kabine kuracağını Cumhurbaşkanımız söylemişti. Şimşek bu sürece makamdan ayrı her zaman destek vereceğini söyledi. Önümüzdeki günlerde daha da şekillenir. Kabine de olur olmaz ama Mehmet Bey bizim ekonomi politikalarımıza katkı vermeye devam edecek” şeklinde beyanatı oldu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.