SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

Bursa Kebap Evi açıldı

Bursa’nın yöresel lezzetlerini en orijinal haliyle beğeniye sunan Bursa Kebap Evi, Batman’da ilk şubesini açtı.

Son Güncelleme :

2023-11-08 13:34:53

Bursa Kebap Evi açıldı

PetrolCity AVM’de yer alan şubesinde misafirlerini ağırlayacak olan marka; şık konsepti, özel mimarisi, lezzetli ve geniş menüsüyle hizmet verecek.

Tacettin Bağlamış tarafından Batman’a kazandırılan Bursa Kebap Evi  açılışına Yönetim Kurulu Başkanı M. Cem Helvacı , İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Semih Canpolat, İl Genel Meclis Üyesi Ömer Güzel ve davetliler katıldı. Bursa Kebap Evi; yurt içinde 114, yurt dışında 16 olmak üzere 10 ülkede 130 şube ile hizmet veriyor.

BURSA YÖRESEL LEZZETLERİNİ BATMANLILARA SEVDİRECEK

Batman’da şube açtıkları için mutlu olduklarını belirten Bursa Kebap Evi Yönetim Kurulu Başkanı M. Cem Helvacı, “Yeme içme sektöründe uzun yıllardır elde ettiğimiz deneyimimizi, kalitemizi ve lezzetimizi arkamıza alarak her geçen gün büyümeye, şube sayımızı artırmaya devam ediyoruz. Batman’da ilk şubemizi açtık. Zengin yemek kültürüyle dikkat çeken Batman’da yerimizi aldığımız için heyecanlıyız. Yurt içinde gerek yatırımcı tarafta gerek AVM’lerin en çok tercih ettiği marka olarak yeme içme ve franchise sektöründe güçlü bir yer edindik. Yatırımcılarımıza kazandırmamızın yanında AVM’lere sağladığımız müşteri trafiği ile en iyi yerlerde şubelerimizi açıyoruz. Yurt dışında da Türk yatırımcıların yanı sıra yabancı yatırımcılardan da talep alıyoruz” dedi. 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.