SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

Yeşilay Durağı farkındalık yarattı

Yeşilay Batman Şubesi’nin girişimleri sonucu Batman Belediyesi tarafından, Batman Valiliği karşısında bulunan durak yeniden düzenlenerek ‘Yeşilay Durağı’ ismini aldı.

Son Güncelleme :

2023-11-19 17:41:36

Yeşilay Durağı farkındalık yarattı

Farkındalık yaratmak ve vatandaşların Yeşilay’a kolay ulaşabilmeleri birçok bilgilendirici afiş ile donatılan durak vatandaşlar tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

Projenin çok isabetli olduğunu belirten vatandaşlar buna benzer çalışmaların başka duraklarda da yapılmasını istedi.

Vatandaşlar, “Toplum yararına çalışan bir kurumun isminin bu durağa verilmesinden memnuniyet duyduk. Bağımlılığın bu kadar arttığı bir dönemde durağın bu şekilde düzenlenmesi çok iyi oldu. En azından insanlar böyle bir durumla karşılaştığı zaman nereye başvurabileceğini öğrenmiş olur. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz ve buna benzer durakların sayısının da artmasını istiyoruz” dedi.

YEŞİLAY BATMAN ŞUBESİ’NDEN VALİ EKREM CANALP’A TEŞEKKÜR

Yeşilay Batman Şubesi, bağımlılıkla mücadelede farkındalık çalışmaları kapsamında yer alan Yeşilay Durağı'nın kurulmasında büyük destek sağlayan Vali Ekrem Canalp ve Batman Belediyesi İşletme İştirakler Müdürlüğü'nden Şeyhmus Yaman'a teşekkürlerini iletti.

Yeşilay Durağı ile bağımlılıkla mücadelede farkındalık oluşturmayı, bağımlılıkla ilgili danışmanlık ve yardım hizmetlerine ulaşmak isteyen danışanlara yol gösterici olmayı hedeflediklerini belirten Yeşilay Şube Başkanı Yılmaz Aydın; “Vali Ekrem Canalp ve İşletme İştirakler Müdürlüğü’nden Şeyhmus Yaman'ın sağladığı destek, bu önemli projenin hayata geçirilmesine büyük katkı sağlamıştır. Sayın Valimiz Ekrem Canalp ve Şeyhmus Yaman gibi bu projeye destek veren değerli insanların desteği olmadan Yeşilay Durağı'nın başarıya ulaşması mümkün olmazdı. Projeye verilen destekten ötürü büyük bir memnuniyet ve minnettarlık içindeyiz." dedi.

Batman Şubesi’nin, bağımlılıkla mücadele konusundaki kararlılığını sürdürerek toplumun daha sağlıklı bir geleceğe yönelik çalışmaları desteklemeye devam edeceğini belirten Aydın sözlerini; “Vali Ekrem Canalp ve Şeyhmus Yaman gibi toplum liderlerinin desteğinin, bu tür projelerin başarısına önemli bir katkı sağlamaktadır.” diyerek sonlandırdı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.