SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

Şampiyon Vali’yi ziyaret etti

Yunanistan’da yapılan 16. Balkan Atletizm Yürüyüş Şampiyonası’nda Türkiye’yi Milli Takım formasıyla temsil ederek, Balkan ikincisi olan Batmanlı Milli Atlet Selman İlhan, Vali Ahmet Deniz’i ziyaret etti.

Son Güncelleme :

1970-01-01 02:33:37

Şampiyon Vali’yi ziyaret etti

Ziyaret sırasında Milli Sporcuya;  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Halil Eren, Atletizm İl Temsilcisi ve antrenörü eşlik etti. 10 bin metre yürüyüşte; Türkiye şampiyonluğu,  16. Balkan Atletizm Yürüyüş Şampiyonası’nda Balkan ikinciliği ve Kenya’da yapılanDünya Yıldızlar Atletizm Şampiyonasında Milli formayı giyen atlet ve beraberindekilerle bir süre sohbet eden Vali Deniz, ulusal ve uluslararası şampiyonalarda Türkiye'yi ve ilimizi en iyi şekilde temsil ettiği için Milli atleti tebrik ederek, başarıların devamını diledi. 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.