PETROLSPOR MAÇA GOLLE BAŞLADI
Trendyol 1. Lig’in 11. haftasında Batman Petrolspor, deplasmanda Kayserispor ile karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan Batman temsilcisi, henüz 2. dakikada Gökhan Altıparmak’ın kaydettiği golle 1-0 öne geçti.
Golden sonra beraberlik için baskısını artıran Kayserispor, Seferi ve Moreno ile yakaladığı fırsatlarda Batman Petrolspor kalecisi Birkan Tetik’i geçemedi. İlk yarıda başka gol olmayınca konuk ekip soyunma odasına 1-0’lık üstünlükle gitti.
KAYSERİSPOR ÖNE GEÇTİ
İkinci yarıda beraberlik golünü arayan Kayserispor, 65. dakikada Hasani’nin ceza sahasında yerde kalmasıyla penaltı kazandı. VAR incelemesinin ardından hakem Asen Albayrak penaltı kararını değiştirmedi.
70. dakikada penaltı atışını kullanan Hasani, topu ağlara göndererek skoru 1-1’e getirdi.
Baskısını sürdüren ev sahibi ekip, 82. dakikada Moreno’nun pasında Hasani’nin kaydettiği golle 2-1 öne geçti.
YASİR SUBAŞI’NDAN KRİTİK GOL
Maçın son bölümünde beraberlik için yüklenen Batman Petrolspor, aradığı golü 87. dakikada buldu. Polat Yaldır’ın sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Yasir Subaşı’nın altıpas üzerinden yaptığı vuruş ağlarla buluştu ve skor 2-2 oldu.
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele beraberlikle sonuçlandı. Batman Petrolspor, deplasmanda aldığı 1 puanla sahadan ayrıldı.
Karşılaşmada Batman Petrolspor Teknik Direktörü Selçuk Şahin kırmızı kart gördü. Kırmızı-beyazlı ekipte Benny ve Jin Jo Ho ise sarı kartla cezalandırıldı.











Yorum yaz
Yorumları göster0 yorum
Yorumu bildir