Ana içeriğe geç

ŞENLİĞİN YENİ ADRESİ KÖRÜK

Batman Belediyesi tarafından düzenlenen “Parklarda Şenlik Var” etkinlikleri, kültür, sanat ve eğlence programlarıyla vatandaşları parklarda buluşturmaya devam ediyor.

SON DAKİKA
ŞENLİĞİN YENİ ADRESİ KÖRÜK

Batman Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliklerin yeni durağı Körük Mahallesi olacak. Program kapsamında Batman Fasıl Grubu, 4 Eylül Cuma günü saat 21.00’de Hacı Halil Dinç Parkı’nda sahne alacak.

Etkinlikte fasıl konserinin yanı sıra çocuklara ve ailelere yönelik çeşitli aktiviteler de gerçekleştirilecek. Oyun parkurları, yarışmalar, maskot gösterileri, balon dağıtımı, gezici kütüphane, tiyatro ve yüz boyama etkinlikleriyle özellikle çocukların keyifli vakit geçirmesi amaçlanıyor.

Batman Belediyesi tarafından düzenlenen programa tüm vatandaşlar davet edilirken, etkinliklerin kent genelindeki parklarda kültür, sanat ve sosyal yaşamı canlandırmayı hedeflediği belirtildi.

Tarih: 4 Eylül Cuma

Saat: 21.00

Yer: Hacı Halil Dinç Parkı – Körük Mahallesi

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle