İlimizde düzenlenen fuarda Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, TBMM Tarım Komisyon Başkanı ve Ak Parti Kars Milletvekili Prof. Dr.Yunus Kılıç, Batman Milletvekili Ziver Özdemir, çok sayıda bürokrat, işadamı ve sivil tolum örgütü temsilcisi ile binlerce Batmanlının katılımı ile ‘3. Batman Tarım Gıda Hayvancılık ve İnşaat Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’ Pazar akşamı sona erdi. Birsaş Süt ürünleri yetkilisi Siraç Güngör, Birsaş olarak Batmanın doğal süt ürünlerini ,ayran, peynir, yoğurt gibi ikramları ile konuklardan tam puan aldıklarını ifade etti. Batman’da ürettikleri doğal ürünlerin oldukça ilgi gördüğünü ve Bakan Pakdemirli’nin ürünleri oldukça beğendiğini belirten Güngör, “Fuarda bizleri ziyaret eden başta sayın bakanımız, milletvekillerimiz, valimiz ve tüm konuklarımıza teşekkür ederiz” dedi.
KLAS YAPI TASARIM DA İLGİ GÖRDÜ
Klas Yapı Tasarım yetkilisi Halit Sütçü, göz kamaştıran bir stantla fuara katıldıklarını belirterek, fuarda 4 gün boyunca ürünlerini teşhir ve tanıtımını yapıp misafir ve müşterilerini ağırladıklarını belirterek “buradan tekrardan tüm katılımcılarımıza sizin aracılığınızla teşekkür ediyoruz” dedi.
MUTLU ORMAN ÜRÜNLERİNDEN TEŞEKKÜR
Öte yandan Mutlu Orman Ürünleri de aynı şekilde mobilya aksesuarları ile kurduğu stantta ilgi gördü. Firma yetkilisi Yurdaer Sayın “Bu sene de Batman İnşaat ve Mobilya fuarında yerimizi aldık, diğer senelerden farkı bu yıl inşaat mobilya fuarını tek başımıza göğüsledik. Batmanda mobilya aksesuarları olarak hizmet vermekteyiz, bizi ziyaret eden tüm büyüklerimize ve dostlarıma teşekkür ederim” dedi.