SASON’DA DİYALİZ ÜNİTESİ GÜÇLENDİRİLDİ: 3 YENİ CİHAZ HİZMETE GİRDİ

SASON’DA DİYALİZ ÜNİTESİ GÜÇLENDİRİLDİ: 3 YENİ CİHAZ HİZMETE GİRDİ

Sason Devlet Hastanesi, kronik böbrek yetmezliği nedeniyle düzenli diyaliz tedavisi gören hastaların sağlık hizmetine erişimini kolaylaştırmak amacıyla diyaliz ünitesini 3 yeni cihazla güçlendirdi.

Yeni cihazların hizmete alınmasıyla birlikte ünitenin hasta kapasitesinin artırılması ve tedavi için oluşabilecek bekleme sürelerinin azaltılması hedefleniyor.
diyaliz tedavisi için haftanın belirli günlerinde sağlık hizmeti almak zorunda olan hastaların ilçe dışına sevk edilmeden, Sason’da tedavilerini sürdürebilmeleri amaçlanıyor. Böylece hastaların ulaşım nedeniyle yaşayabileceği zaman kaybının önüne geçilmesi ve tedavi süreçlerinin daha konforlu hale getirilmesi planlanıyor.
Sason Devlet Hastanesi’nde sağlık altyapı sının geliştirilmesine yönelik çalışmaların sürdüğü belirtilirken, diyaliz ünitesindeki imkanların da hastaların daha güvenli ve nitelikli sağlık hizmeti alabilmesi amacıyla geliştirilmeye devam edeceği bildirildi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ