Mesai saatini 05.00’e çektiler

Mesai saatini 05.00’e çektiler

Batman’da kamu hizmetlerinin değerlendirilmesi ve kent genelindeki yatırımların takibi amacıyla il yönetimi, gün doğmadan toplantı gerçekleştirdi.

batman Valisi Ekrem Canalp başkanlığında düzenlenen “Sabahın Bereketi” toplantı sı, saat 05.00’te Valilik Toplantı Salonu’nda yapı ldı. Toplantıya vali yardımcıları, kaymakamlar, kamu kurum ve kuruluş larının yöneticileri ile Batman Belediyesi birim müdürleri katıldı.

Toplantıda kent genelinde devam eden projeler, yürütülen çalışmalar ve planlanan yatırımlar ele alındı. Kurumların mevcut çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda, sahada karşılaşılan sorunlar ve bunlara yönelik çözüm önerileri de görüşüldü.

KURUMLAR ARASI KOORDİNASYON DEĞERLENDİRİLDİ

Kamu hizmetlerinin daha hızlı ve etkin şekilde yürütülmesi amacıyla kurumlar arası koordinasyon ve iş birliğinin güçlendirilmesi gerektiği belirtildi. saha çalışmalarının yakından takip edilmesi ve vatandaş ların taleplerine yönelik çözüm süreç lerinin hızlandırılması konuları da toplantının gündeminde yer aldı.

Vali Ekrem Canalp, toplantıda kamu kurumlarının sahadaki çalışmalarının ve vatandaş odaklı hizmet anlayışının önemine dikkat çekti.

Saat 05.00’te başlayan “Sabahın Bereketi” toplantısında, Batman’daki çalışmaların daha planlı şekilde yürütülmesi ve devam eden projelerin takibinin sağlanmasına yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.

Advert
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ