?>

Golden Güzellik’te önce eğitim sonra iş!

YAŞAM - 2 yıl önce

Güzellik alanında adından söz ettiren Batman markası Golden Güzellik Merkezi, yeni bir uygulamaya başladı. Uygulama kapsamında MEB onaylı eğitim veren Golden Güzellik, akabinde de iş imkanı sağlıyor.
Sektörde yeni bir dönem açan Golden Güzellik, estetisyenlik ve güzellik uzmanlığı kursu, kalıcı makyaj, profesyonel makyaj, İpek kirpik, protez tırnak, cilt bakımı, lazer epilasyon ve 25 ayrı dalda eğitim vererek, iş imkanı sağlıyor.
Konu hakkında açıklamalarda bulunan Golden Güzellik merkezi yetkilileri, “Akademide ilgi alanınıza göre seçeceğiniz eğitim programı sonucunda sizi Millî Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikanız bekliyor olacak. Seçtiğiniz alanda uzmanlaşmış şekilde bitirdiğiniz kursumuzdan sonraki ilk adımınız işinize gidiyor. Şubemizde estetisyenlik ve güzellik uzmanlığı kursu, kalıcı makyaj, profesyonel makyaj, İpek kirpik, protez tırnak, cilt bakımı, lazer epilasyon ve 25 ayrı eğitim vermektedir. Akademide bulunan kursların tamamında, eğitimler alanında uzman kişiler tarafından veriliyor. Üniversite mezunu profesyonel eğitmenlerimiz ile öğreneceğiniz her şeyi uygulama fırsatı bulacaksınız. Alacağınız eğitimler teori ile sınırlı kalmayacak. Teknolojik donanımı, deneyimli güler yüzlü ekibi ile yüksek standartlarda bir meslek edinme imkanı kapıları açılıyor. Güzellik uzmanı olarak profesyonel iş hayatınızda, mesleğinize en hakim kişilerden biri olabilmeniz için Golden Güzellik Akademinin sunduğu tüm avantajlardan geniş ölçüde yararlanma şansı elde edebilirsiniz. Kariyer danışmanınızın öncülüğünde size özel eğitim planı oluşturulup kariyerinize ilk adımı atmanızda öncülük ediyoruz. Bu konuda önce eğitim ardından çalışmak isteyen vatandaşlarımız, şubelerimize başvurabilirler.”
Haftanın Öne Çıkanları

Çocuk Endokrinolojisi Uzmanı hasta kabulüne başladı

2023-07-21 17:23 - SAĞLIK

Batmana yeni büyük mezarlık alanı

2023-07-24 16:04 - YEREL

Beşiri Kaymakamlığı boşaltıldı

2023-07-23 14:23 - YEREL

Lavaş ekmekle geçimini sağlıyor

2023-07-23 14:29 - YAŞAM

Bilinçsiz sulama kazaya sebep oldu

2023-07-24 15:25 - YEREL

Boğaziçi’nden 3 Türkiye birincisi çıktı

2023-07-19 17:00 - EĞİTİM

Cep telefonu sektörü zor günler geçiriyor

2023-07-20 16:07 - TEKNOLOJİ

Çarşı-pazar boş kaldı

2023-07-21 16:18 - TEKNOLOJİ

Golden Güzellik’te önce eğitim sonra iş!

2023-07-26 13:52 - YAŞAM

Bir ‘tık’ kadar yakın

2023-07-23 14:36 - TEKNOLOJİ

İlgili Haberler

8 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

10:56 - YAŞAM

MESLEĞE İLK ADIMI ATTILAR

17:08 - YAŞAM

SAĞLIK-SEN’DEN DOĞAYLA İÇ İÇE YÜRÜYÜŞ

12:04 - YAŞAM

75 TONLUK SU DEPOLARI HİZMETE GİRDİ

15:38 - YAŞAM

11 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

12:08 - YAŞAM

Günün Manşetleri

SEZONUN SON MAÇINA GİRİŞ ÜCRETSİZ

20:57 - SPOR

ŞANSİ'DEN 1 MAYIS MESAJI: EMEKÇİLER KAHRAMANIMIZ

17:14 - YEREL

KURUMLAR VERGİSİ BEYANNAME SÜRESİ 5 GÜN UZATILDI

16:29 - YEREL

DİCLE KIYISINA DİNİ EĞİTİM KOMPLEKSİ PLANLANIYOR

16:16 - YEREL

TATLILARA YÖNELMENİN ALTINDA YATAN 6 KRİTİK NEDEN

16:01 - SAĞLIK