?>

BATMAN'DA TRAFİK LEVHALARI YENİLENİYOR

GÜVENLİ ULAŞIM İÇİN SAHADALAR

YEREL - 1 ay önce

Batman Belediyesi, kent genelinde trafik güvenliğini artırmak amacıyla trafik levhaları ve direklerde bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kullanım ömrünü tamamlayan levhalar yenileriyle değiştirilirken, hasar gören trafik işaretleri de yeniden kullanıma kazandırılıyor.

TRAFİK GÜVENLİĞİ İÇİN YOĞUN MESAİ

Batman Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, sürücülerin daha güvenli ve konforlu ulaşım sağlayabilmesi amacıyla kentin farklı noktalarında trafik işaret ve yönlendirme sistemlerinde bakım ve yenileme çalışmaları gerçekleştiriyor.
Bu kapsamda Bağlar Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Bulvarı'nda bulunan trafik levhaları ile direklerin bakım ve onarımı tamamlanırken, Turgut Özal Bulvarı'nda hasar gören trafik işaretleri de yenilenerek yeniden kullanıma hazır hale getirildi.

ESKİ LEVHALAR KALDIRILDI

Karşıyaka Mahallesi Bostan Caddesi'nde yürütülen çalışmalarda ise kullanım ömrünü tamamlayan "Girilmez" trafik levhaları sökülerek kaldırıldı.
Yapılan çalışma sayesinde hem görüntü kirliliğinin önüne geçildi hem de trafik işaretleme sistemlerinin güncelliği sağlandı.

TAKSİ DURAĞI DA YENİLENDİ

Ekipler, Turgut Özal Bulvarı üzerinde hizmet veren World Yaşam Taksi Durağı'nda da yeni taksi bekleme noktası direği ve levhalarının montajını gerçekleştirdi.
Yapılan düzenlemeyle taksi durağının sürücüler tarafından daha kolay fark edilmesi ve yönlendirmelerin daha etkin hale getirilmesi amaçlanıyor.

ÇALIŞMALAR KENT GENELİNDE SÜRECEK

Batman Belediyesi, trafik güvenliğini artırmaya yönelik bakım, onarım ve yenileme çalışmalarının belirlenen program doğrultusunda kent genelinde devam edeceğini belirterek, güvenli ulaşımı destekleyen uygulamaların aralıksız sürdürüleceğini bildirdi.
Haftanın Öne Çıkanları

BATMAN'A 12 HEKİM KADROSU, NADİR UZMANLIK ALANLARI DA LİSTEDE

2026-06-27 00:07 - SAĞLIK

İSTASYON CADDESİ 4 SAAT KAPANACAK!

2026-06-23 19:44 - YEREL

ÇİNLİ YATIRIMCILAR GÖZÜNÜ BATMAN'A DİKTİ

2026-06-29 09:52 - EKONOMİ

BATMAN’DA TRAFİKTE YENİ DÖNEM BAŞLADI

2026-06-25 16:36 - YEREL

TÜM İNŞAAT PROJELERİ TEK PLATFORMDA TOPLANIYOR

2026-06-26 14:09 - YAŞAM

SOKAK ORTASINDA SİLAHLI SALDIRI

2026-06-24 11:19 - ASAYİŞ

KONUT SATIŞLARI YÜZDE 90 DÜŞTÜ

2026-06-23 12:07 - YEREL

BATMAN MARKALARI BÜYÜK REKLAMI KAÇIRIYOR

2026-06-25 15:37 - YEREL

BATMAN'A YAPILACAK DEV SANAT MÜZESİ NEDEN HAYATA GEÇMEDİ?

2026-06-30 08:08 - KÜLTÜR

3 MİLYON AVRO’YA KADAR DESTEK FIRSATI

2026-06-23 17:32 - YEREL

İlgili Haberler

BATMAN’DA MESLEKİ EĞİTİMİN GÖZDESİ OTOMOTİV ALANI OLDU

16:36 - YEREL

HEDEF KONAKLAMA DEĞİL, DENEYİM

14:40 - YEREL

TÜRKÇE VE KÜRTÇE TEŞEKKÜR PANKARTLARI ASILDI

14:37 - YEREL

28 BİN ÖĞRENCİ KUR'AN KURSLARINDAN MEZUN OLDU

14:08 - YEREL

BETON MİKSERİ YAN YATTI

12:00 - YEREL

Günün Manşetleri

ÖZEL YETENEK SINAVI BU TARİHTE BAŞLIYOR

16:38 - EĞİTİM

BATMAN’DA MESLEKİ EĞİTİMİN GÖZDESİ OTOMOTİV ALANI OLDU

16:36 - YEREL

BATMANDA VEFAT EDENLER

15:56 - YEREL

TİLMİS İLK-ORTAOKULU KAPILARINI AÇIYOR

15:50 - EĞİTİM

LİSEYE YERLEŞEMEYEN ÖĞRENCİLER İÇİN YENİ SÜREÇ BAŞLIYOR

15:49 - EĞİTİM