?>

BATMAN İÇİN YATIRIM ATAĞI

MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU ÖNCÜLÜĞÜNDE GAZİANTEP'TE TEMASLAR BAŞLADI

EKONOMİ - 1 saat önce

Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu'nun öncülüğünde düzenlenecek Gaziantep–Batman Yatırım ve İş Birliği Zirvesi öncesinde Batman heyeti, Gaziantep'te bir dizi temas gerçekleştirerek yatırım, sanayi ve ekonomik iş birliği fırsatlarını değerlendirdi.
Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu'nun öncülüğünde gerçekleştirilecek Gaziantep–Batman Yatırım ve İş Birliği Zirvesi öncesinde Batman heyeti, Gaziantep'te çeşitli kurum ve kuruluşlara ziyaretlerde bulundu. Temaslarda, Batman'ın yatırım potansiyelinin güçlendirilmesi ve iki şehir arasında ekonomik iş birliklerinin geliştirilmesi ele alındı.

İLK DURAK BATMANLILAR DERNEĞİ OLDU

Heyetin ilk ziyaretini Gaziantep Batmanlılar Derneği Başkanı Sadeddin Gün'e gerçekleştirdiği programda, Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik ile AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi de yer aldı.
Görüşmede Batman'ın kalkınma hedefleri, yatırım fırsatları, sanayi potansiyeli ve Gaziantep ile geliştirilebilecek ortak projeler hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

GAZİANTEP'İN KALKINMA MODELİ MASAYA YATIRILDI

Batman heyeti daha sonra AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile bir araya geldi. Toplantıya iki şehirden kamu kurumlarının temsilcileri, sanayiciler ve iş insanları da katıldı.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesinde düzenlenen toplantıda, kentin sanayi, üretim ve yatırım alanındaki deneyimlerini içeren kalkınma modeli ile eylem planı katılımcılarla paylaşıldı.

BATMAN'A YENİ YATIRIMLAR KAZANDIRMAYI HEDEFLİYORUZ

Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Batman'ın yatırım potansiyelini daha geniş çevrelere tanıtmak ve kente yeni yatırımlar kazandırmak amacıyla çalışmalarını kararlılıkla sürdürdüklerini belirtti.
Gaziantep'in üretim ve sanayi alanındaki birikiminden yararlanacak ortak projelerin Batman'ın ekonomik gelişimine önemli katkılar sağlayacağını ifade eden Nasıroğlu, iki şehir arasındaki iş birliğinin yeni yatırım ve istihdam fırsatlarının önünü açacağını kaydetti.
Haftanın Öne Çıkanları

İSTASYON CADDESİ 4 SAAT KAPANACAK!

2026-06-23 19:44 - YEREL

BATMAN’DA TRAFİKTE YENİ DÖNEM BAŞLADI

2026-06-25 16:36 - YEREL

SOKAK ORTASINDA SİLAHLI SALDIRI

2026-06-24 11:19 - ASAYİŞ

TÜM İNŞAAT PROJELERİ TEK PLATFORMDA TOPLANIYOR

2026-06-26 14:09 - YAŞAM

BATMAN'A 12 HEKİM KADROSU, NADİR UZMANLIK ALANLARI DA LİSTEDE

2026-06-27 00:07 - SAĞLIK

3 MİLYON AVRO’YA KADAR DESTEK FIRSATI

2026-06-23 17:32 - YEREL

PETROL CİTY AVM'DEN ÇİFTE OTOMOBİL KAMPANYASI

2026-06-24 10:02 - YEREL

BATMAN MARKALARI BÜYÜK REKLAMI KAÇIRIYOR

2026-06-25 15:37 - YEREL

ÇİNLİ YATIRIMCILAR GÖZÜNÜ BATMAN'A DİKTİ

2026-06-29 09:52 - EKONOMİ

ALEVLER RÜZGARLA BÜYÜDÜ

2026-06-28 15:40 - YEREL

İlgili Haberler

ÇİNLİ YATIRIMCILAR GÖZÜNÜ BATMAN'A DİKTİ

09:52 - EKONOMİ

ALTIN SON 7 AYIN DİBİNDE

10:31 - EKONOMİ

DOLAR VE EURO GÜNE YÜKSELİŞLE BAŞLADI

10:10 - EKONOMİ

ALTIN FİYATLARI GÜNE DÜŞÜŞLE BAŞLADI

10:25 - EKONOMİ

AKARYAKITTAKİ İNDİRİM YETERSİZ BULUNDU

12:15 - EKONOMİ

Günün Manşetleri

ARAÇTAN DÜŞEN GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

15:12 - ASAYİŞ

SİLAHLI KAVGA: AYNI AİLEDEN 4 YARALI

15:07 - ASAYİŞ

HEGEM’DEN ÇARPICI UYARI

14:49 - GÜNDEM

YOLA ÇIKMADAN BUNU YAPMAYAN YOLDA KALABİLİR

14:45 - YAŞAM

TOPRAĞI YAKMAK, GELECEĞİ YAKMAKTIR

14:44 - SİYASET