USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

KİTAPSEVERLERE MÜJDE

Batman Belediyesi, ödünç kitap uygulamasını dijital ortama taşıdı.

KİTAPSEVERLERE MÜJDE
Advert

ALİ EMİRİ KÜTÜPHANESİ DİJİTAL ORTAMDA

Batman Belediyesi, Batman’ın Pınarbaşı Mahallesi’nde bulunan Ali Emiri kütüphanesine gidecek kitapseverler için yeni bir uygulamayı daha hayata geçirdi.

Batman Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü, kitapseverlerim bundan böyle kütüphane raflarında bulunan kitapların bulunup bulunmadığını https://katalog.batman.bel.tr/yordam/  link sayesinde kolaylıkla öğrenebilecek.

a

Bilgi İşlem Müdürlüğü ayrıca, Şafak Mahallesi’nde daha önce cafe iken Etüt Merkezine dönüştürülen Millet Bahçesi kütüphanesine gelen genç lere ücretsiz internet ortamı sağlıyor.

Pınarbaşı Mahallesi’nde bulunan Ali Emiri kütüphanesine gidecek kitapseverler; raflarda yer alan 11 kategoriden oluşan toplam 7 bin 230 kitabı dijital ortamda görebilecek.

Roman, çocuk kitabı, çizgi roman, hikaye, edebiyat, öykü, okuma kitabı, bilim kurgu, Türk ve Dünya Klasikleri, tıp ve sanat , bilim kültür, toplum bilimleri ve dini kitaplar da yer alıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ