SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

SAYGI DEĞER BATMAN GAZETESİ OKUYUCULARINA

Son Güncelleme :

2022-07-12 15:46:06

Pek muhterem, saygı değer okuyucularım!

Değer verdiğim; Final Okulları ve Batman Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı ve ASKON yönetim kurulu üyesi, saygı değer Ramazan Bozkurt beyefendinin teklifi üzerine, 2017 yılından beri Batman’ımızın en saygın ve ilk sesi olan Batman Gazetesi’nde köşe yazılarımla yaklaşık 5 yıldır sizlerle beraberiz.

Bazı kanaatlerime katıldınız bazılarına da katılmadınız, elbette ki bu sizin hakkınız! Yapı olarak ben içtihat farklılıklarına saygılıyım. İnsanların tek tip olmasını isteyenler Jakoben bir tutum içerisinde olduklarını ve insanların tek tip olmasını arzulayanlardır.

Bu da Allah’ın; “Rabbin isteseydi, yeryüzündekilerin hepsi mutlaka inanırdı. O halde sen mi insanları inanmaları için zorlayacaksın?”(Yunus:99) fermanına aykırıdır. Allah insanları yarattığı zaman onlara kendisini inkâr etme gibi korkunç bir özgürlük vermişken, bizim tek tip insan figüründe ısrar etmemiz sünnetullaha aykırı olurdu. İnsanlar hür ve özgür düşünmelidir. 

Ancak elimde üç kitap çalışması ve başka projelerimin olması hasebiyle bir süreliğine yazılarıma ara vermek durumundayım. Bu arada sizleri yazılarımla üzmüş ve kırmış olabilirim, varsa benim hakkım helal olsun, sizlerin de haklarınızı helal etmenize talibim, lütfen benden esirgemeyiniz.

Bu arada; Batman Gazetesi’nin bütün yönetim kademesi ve çalışanlarına en derin saygılarımı bir borç bilerek helallik diliyorum. Zira ben hep onlardan saygı gördüm. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Vesselamu aleykum ve rahmetullah. 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DİĞER YAZILARI