SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

SAYIN VALİMİZE TEŞEKKÜRLER

Son Güncelleme :

2024-01-16 14:43:16

Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin İstanbulda yapılan Uluslararası Gastronomi yarışmasından 6 altın madalya ve 1 dünya 3.cülüğü ile dönmesi hepimizi sevindirmiş, göğsümüzü kabartmıştı.

Bu habere gazetemizde yer vermiş, yazarımız Nizamettin İzgi de köşesinde makale yazıp öğrencilerin moral ve motivasyon açısından daha iyi seviyeye gelmeleri için ödüllendirilmeleri gerektiğini belirtmişti.

Hafta başında sayın Valimiz Ekrem Canalp, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran başkanlığında Zübeyde Hanımın başarılı yönetici, öğretmen ve öğrencilerini kabul etmiş ve öğrencileri altınla ödüllendirmişti.

O öğrencilerin makamdaki heyecanları görülmeye değerdi.

Hepsi kıpır kıpır, hepsi mutlu ve hepsi sevinçliydi.

Sayın Valinin ödüllendirmesi onları daha da kamçıladı ve gelecekte yapılacak yarışmalarda daha iyi dereceler almak için moral oldu.

Olması gereken de buydu.

Teşvik oldukça, destek sağlandıkça başarı her daim gelir.

Onun için destekleri nedeniyle sayın Ekrem Canalp’a teşekkür ediyoruz.

 

BİZDE KAR YOK AMA, KAR NEDENİYLE ULAŞILAMAYANLAR VAR

Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üstünde olunca ve Batman merkezde kar olmayınca her tarafı merkez gibi zannediyoruz.

Ama öyle değil.

Kırsalda ciddi kar yağışı var ve bu kar tüm yolları kapatıp hareketi engelliyor.

İl Özel İdaresi personeli önceki gün tam 10 saatlik bir mücadele sonrasında Batmanın Muş sınırındaki bir köyüne gitti ve 45 yaşındaki bir hastayı ambulansa bindirerek hastaneye getirdi.

Kolay mı?

10 saat süreyle karla mücadele edeceksiniz, üşüyeceksiniz, belki de aç kalacaksınız ama bir insan hayatını kurtaracaksınız.

Bu nedenle İl Özel İdaresi Genel sekreteri ve personeline ne kadar teşekkür etsek azdır.

Evet.

Batman merkezde kar yok ama, 60-70 kilometre uzaklıkta insanlar tüm yolların kapanması nedeniyle ölümle baş başa kalıyorlar.

Onun için emekçilere bir kez daha teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DİĞER YAZILARI