Ana içeriğe geç

Bu park kimler için?

Batman’ın Çamlıtepe Mahallesi’nde bulunan Ferit Özdemir Parkı, bu sabah ilginç görüntülere sahne oldu.

Bu park kimler için?
1 / 2

 Vatandaşların dinlenmek, yürüyüş yapmak ve vakit geçirmek için kullanması gereken parkta koyun sürüsünün dolaşması dikkat çekti.

Parkta çekilen fotoğraflarda koyunların yeşil alanda otladığı görülürken, ortaya çıkan manzara mahalle sakinlerinin tepkisine neden oldu.

BU PARK KİMLER İÇİN?

Mahalle sakinleri, parkların vatandaşların ortak kullanım alanı olduğunu belirterek yetkililerin duruma müdahale etmesini istedi. Özellikle çocukların ve ailelerin yararlanması gereken yeşil alanların hayvanların kontrolsüz girişine açık bırakılmasına tepki gösteren vatandaşlar, parkların amacına uygun kullanılmasını talep etti ve "Bu park kimler için?” sözleriyle tepkilerini dile getirdi.  

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle