USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

SPORUN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ BATMAN’DA GÖRÜLDÜ

Batman’da, Türkiye genelinde eş zamanlı olarak kutlanan Amatör Spor Haftası etkinlikleri coşkuyla gerçekleştirildi.

SPORUN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ BATMAN’DA GÖRÜLDÜ

genç lik ve spor İl Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen etkinlikler, Batman Park AVM önünden başlayan ve Atatürk Parkı’nda sona eren yürüyüş le başladı. Yürüyüşe Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk , ASKF Batman Şube Başkanı Mahmut Akyol, TFF ve TÜFAD temsilcileri, kulüp başkanları, antrenörler, amatör sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı.

etkinlik boyunca sporun birleştirici yönü vurgulanırken, katılımcılar “Amatör Spor Haftası”nın coşkusunu hep birlikte yaşadı.

a

Yürüyüşün ardından konuşan İl Müdürü Özperk, 2025–2026 amatör spor sezonunun fair-play çerçevesinde geçmesi temennisinde bulundu. Özperk, “Amatör sporun temel taşı olan sporcularımız ve antrenörlerimiz, emekleriyle kentimizin spor kültürünü güçlendiriyor. Katkı sunan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Etkinlikler Atatürk Parkı’nda devam etti. Düzenlenen spor gösterileri izleyicilerden yoğun ilgi gördü. Özperk ve beraberindeki heyet, sporcuların performanslarını takip ederek başarılarından dolayı tebrik etti.

a

Yetkililer, Amatör Spor Haftası etkinliklerinin gençlerin spora yönelmesine katkı sağladığını ve sporun toplumsal birlikteliği güçlendiren önemli bir unsur olduğunu vurguladı.

a

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ