Ana içeriğe geç

OYMATAŞ OSB’DE 43 SANAYİ PARSELİ TAHSİSE AÇILDI

Batman Oymataş Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) yatırımcılara yönelik 43 sanayi parseli tahsise açıldı. Başvurular, 2-21 Kasım 2026 tarihleri arasında çevrim içi olarak alınacak.

OYMATAŞ OSB’DE 43 SANAYİ PARSELİ TAHSİSE AÇILDI
1 / 2

Arsa tahsis başvuruları, meydip.sanayi.gov.tr adresi üzerinden yapılabilecek. Başvuru şartlarına göre her firma yalnızca bir parsele müracaat edebilecek. Birden fazla parsele başvuran firmaların müracaatları değerlendirmeye alınmayacak.

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren firmaların başvuruları Samanyolu OSB’de değerlendirileceği için Oymataş OSB’ye yaptıkları başvurular kabul edilmeyecek. Gıda parsellerine ise yalnızca gıda üretimi yapacak firmalar başvurabilecek.

Tahsis kapsamında altyapı katılım payının yüzde 50’sinin peşin ödenmesi, kalan tutarın ise üç yıl içinde yılda iki eşit taksitle tamamlanması gerekiyor. Zamanında ödenmeyen taksitlere yeniden değerleme oranına göre gecikme faizi uygulanacak. 

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle