Ana içeriğe geç

BATSO İLE AK PARTİ HEYETİ BATMAN’IN GELECEĞİNİ GÖRÜŞTÜ

Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir, Ferhat Nasıroğlu ve AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi toplantıya Katıldılar

SON DAKİKA
BATSO İLE AK PARTİ HEYETİ BATMAN’IN GELECEĞİNİ GÖRÜŞTÜ

Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir, milletvekili Ferhat Nasıroğlu ve AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi ile istişare toplantısında bir araya geldi.

Toplantıda Batman’ın ekonomik kalkınması, genç istihdamı, sanayi altyapısının güçlendirilmesi ve kadın girişimciliğinin desteklenmesi gibi konular ele alındı. Demir, madde bağımlılığıyla mücadele, kalifiye eleman yetiştirme projeleri ve trafik sorunlarının çözümüne yönelik önerilerde bulundu.

Milletvekili Nasıroğlu ise iş dünyasının görüşlerinin yol gösterici olacağını belirterek, kentin her alanda gelişimi için iş birliğine açık olduklarını vurguladı. Toplantı, ortak projeler geliştirilmesi temennileriyle sona erdi.

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle