<h4>Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı öğretim elemanı ve öğrencileri tarafından organize edilen etkinlik, Merkez Kampüs Konferans Salonu’nda yoğun katılımla gerçekleştirildi.</h4> <div>Konferansa üniversite personeli, öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci büyük ilgi gösterdi. Etkinlikte kariyer yolculuğuna dair deneyimlerini paylaşan Şef Bedri Usta, gastronomi alanında başarıya ulaşmanın sadece lezzetle sınırlı olmadığını belirterek azim, yaratıcılık ve sürdürülebilir girişimciliğin önemine dikkat çekti. Sosyal girişimcilik projelerinden de örnekler veren Bedri Usta, öğrencilere ilham verici tavsiyelerde bulundu.</div> <h4>Geleceğin aşçılarına kariyer planlamalarında rehberlik etmeyi amaçlayan konferans, soru-cevap bölümüyle interaktif bir şekilde devam etti. Öğrenciler, sektörle ilgili merak ettikleri konuları doğrudan Bedri Usta’ya sorma fırsatı buldu.</h4> <div>Program, Hasankeyf Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Abdülkadir Çorbacı’nın Bedri Usta’ya hediye takdim etmesi ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.</div>