Ana içeriğe geç

İLUH DERESİ'NE HIZ VERİLDİ

Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, İluh Deresi Islah Projesi kapsamında yol genişletme, ihata duvarı yapımı ve yapılması planlanan çalışmaları yerinde inceledi.

İLUH DERESİ'NE HIZ VERİLDİ

TPAO Bölge Müdürlüğü ve Batman Belediyesi arasında yapılan protokolle ihata duvarının geriye çekilerek İluh Deresi'nin 2 kilometrelik kısmında yolun genişletilmesi için yapılan çalışmalar kapsamında eski ihata duvarının yıkımına başlanacağını belirten Vali ve Belediye Başkan Vekili Canalp, çalışmaların hızlandırılnası için talimat verdi.

İluh Deresi Islah Projesi çalışmalarını yerinde gören Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp'a Belediye Başkan Yardımcıları Ekrem Güngör, Mustafa Caner Çulukar, Muhammed Yılmaz ve Muzaffer Özkan, TPAO Bölge Müdürü Murat Karataş ile belediye birim müdürleri eşlik etti.

İluh Deresi Islah Projesi kapsamında yapılacak olan çift şeritli yol, parklar, kamelyalar, oturma bankları ve aydınlatma alanlarını yerlerinde incelemelerde bulunan Vali Canalp, projesinin tamamlanmasıyla hem trafik sorununun çözüleceği

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle
Türkiye Gündemi