Ana içeriğe geç

KARANLIĞI BİRLİKTE YENEBİLİRİZ

Batman'da faaliyet yürüten 'Şiyar Be Uyuşturucu ile Mücadele Platformu', toplumun birlikte mücadele etmesi gerektiğini vurguladı.

SON DAKİKA
KARANLIĞI BİRLİKTE YENEBİLİRİZ

Batman'da faaliyet yürüten "Şiyar Be Uyuşturucu ile Mücadele Platformu", yaptığı açıklamada madde bağımlılığı, fuhuş ve yozlaşmaya karşı toplumun birlikte mücadele etmesi gerektiğini vurguladı.

Platform, uyuşturucu kullanım yaşının 9’a kadar düştüğüne dikkat çekerek bunun sadece bireysel değil sistemsel bir sorun olduğunu ifade etti.

a

Açıklamada, “Uyuşturucu bireyi düşünemez hale getiriyor. Fuhuş ise bir tercih değil, çaresizliğin sonucudur.” denildi.

Toplumun kültürel ve ahlaki değerlerinden koparılmasının özel savaş politikalarının sonucu olduğuna işaret edilen açıklamada, ailelere, gençlere ve demokratik çevrelere “Sessiz kalmayın, birlikte mücadele edelim” çağrısı yapıldı.

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle