Ana içeriğe geç

KONTROLDEN ÇIKAN OTOMOBİL AYDINLATMA DİREĞİNE ÇARPTI

Batman'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, yol kenarındaki koruma bariyerlerine çarptıktan sonra aydınlatma direğine çarparak durabildi.

SON DAKİKA
KONTROLDEN ÇIKAN OTOMOBİL AYDINLATMA DİREĞİNE ÇARPTI

Kazada can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, araçta ve çevrede maddi hasar oluştu.

Kaza, dün akşam saat 20.50 sıralarında Diyarbakır Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kimliği ve plakası henüz belirlenemeyen sürücünün kullandığı otomobil, seyir halindeyken kontrolden çıktı.

Savrulan araç, ilk olarak yayaların güvenliği için yerleştirilen koruma amaçlı mantar taşlarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle yön değiştiren otomobil, yol kenarında bulunan süs aydınlatma direğine çarparak durabildi.

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olayda herhangi bir yaralanma yaşanmazken, otomobilde ve aydınlatma direğinde maddi hasar meydana geldi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle