Ana içeriğe geç

ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLER GAZZE İÇİN PARA TOPLADI

ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLER GAZZE İÇİN PARA TOPLADI

Batman'ın Gercüş ilçesinde bir ilkokul ve ortaokul öğretmen ve öğrencileri, aralarında topladıkları paraları Gazze'ye ulaştırılmak üzere Umut Kervanına teslim etti.

Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken, Gazze'deki mazlum halka yardımlar da gelmeye devam ediyor.

Batman'ın Gercüş ilçesine bağlı Tepecik (Hozka) köyü ilkokul ve ortaokul öğretmen ve öğrencileri, kendi aralarında topladıkları bir miktar parayı Gazze'ye ulaştırılmak üzere Umut Kervanı Batman Derneğine teslim etti.

Öğretmenlerden nakdi yardımı teslim alan Umut Kervanı yetkilileri, "İlimiz Gercüş ilçesine bağlı Tepecik köyü ilkokul ve ortaokulu öğretmen ve öğrencileri, aralarında topladıkları nakdi yardımı, Gazze'ye ulaştırılmak üzere bizlere teslim etti. Rabbim hayırlarını kabul etsin inşallah. Bu gibi yardımların artarak devam etmesi gerektiğini belirtmek istiyoruz." ifadelerini kullandı. 

 

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle