SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

GÜN VEFA VE BİRLİK GÜNÜDÜR

Son Güncelleme :

2022-05-04 15:37:15

Merhaba Değerli Okuyucular

Bugünlerde İlimizdeki gündemlerden biri Şampiyon Batman Petrolspor ve Sayın Valimizin öncülüğünde toplanan Batman Petrolspor yönetimi toplantı sonrası yapılan basın açıklaması...

Basın açıklamasını basından okuyanlar biliyordur, okuyamayanlar duymuştur,  duymayanlara da şöyle özetleyeyim; başkan dahil mevcut yönetimin Petrolspor lehine istifalarını sunduğu, Batman Petrolspor A.Ş.ye yeni gelecek yönetime 20 milyon karşılığında %60'lık hisse devri yapılacağı ve bu miktarın sadece transfer ve 2. Ligdeki masraflar  için kullanılmak üzere Batman Petrolspor’un hesabına yatırılacağı belirtildi.

Elbette "arı su içer bal akıtır, yılan su içer zehir döker" sözünden de anlaşıldığı gibi bu açıklamayı gerekli ve anlamlı bulanlar olduğu gibi art niyetle yaklaşıp menfi düşünler de oldu.

Ancak belirtmem gerekir ki bu menfi düşünceler beni ziyadesiyle rahatsız etti. Önceki dönemlerde küme düşme tehlikesi olan bir takımı büyük bir gayret ve özveriyle açık ara lig birincisi olup 16 yıl aradan sonra üst lige taşınmasında en büyük destek ve emeği olan Sn. Valimiz bu vefasızlığı kesinlikle hak etmiyor.

Bilinmelidir ki şuan ki çaba tamamen bu başarının devamı içindir. çünkü bir üst ligde rakipler daha dişli ve zorlu olacaktır. Bu zorlu rakiplerle mücadelede elbette daha iyi transferlerin yapılması gerekmektedir. Bu transferler için de yüklü bir paraya ihtiyaç duyulacaktır. Bu başarının getirdiği ivme ve fırsatları en iyi şekilde değerlendirilip gereği yapılmalıdır ki Sn. Hulusi Şahin'in amaçladığı tam da budur.

Bu sebeple tüm hemşehrilerimden ve Batman Petrolspor destekçilerimden beklentim ve ricam şudur ki, İlimizle ilgili her sorunu dert edinip çare arayışında olduğu gibi bu konuda da fazlasıyla mesai harcayan Sn. Valimize bu amaç ve hedefe ulaşmada destek olmaları ve menfi düşüncelerle bu çabaya gölge olmamalarıdır.

Yaraslar taraftar gurubu ve bazı değerli basın mensupları yaptığı açıklama ile tarafını ve görüşünü net şekilde belli etmiştir bu duruşlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyor ve tebrik ediyorum.

Bu konuda art niyetli düşünenlere de şunu ifade etmek istiyorum. İddilarınızda veya su-i zanlarınızda haklı olduğunuzu düşünüyorsanız  ya bu iddialrınızı isbat edin delilleri paylaşın ya da susun ve bu çabaya gölge olmayın.

Özetle değerli okurlar gün bu çabaya ve gayrete vefa gösterme ve el ele bu şehir ve takım için birlikte olma vaktidir. Batman Petrolspor'un bizi aynı başarıyla 2. Lig, 1. Lig ve Süper Lig'de temsil etmesi adına tüm hemşehrilerimi imkanları doğrultusunda bu gayret ve çalışmaya destek olmaya davet ediyorum.

Unutulmamalıdır ki; gayret ve çabası milleti ve vatanı olan tek başına bir millettir. Kıymetli Valimizin bu gayret ve çabası şehrimiz ve vatanımız içindir. Bize yakışanda bu gayret ve çabaya olabildiğince destek olmaktır.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DİĞER YAZILARI