Ana içeriğe geç

BATMAN GAZETESİ’NE 63. YIL ZİYARETİ

Batman Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Vahap Asma ve basın birimi çalışanları, Batman Gazetesi’nin 63. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla gazetemizi ziyaret etti.

BATMAN GAZETESİ’NE 63. YIL ZİYARETİ

 

Ziyaret sırasında Batman Gazetesi’nin bölge basınına katkıları ve yerel gazeteciliğin önemi üzerine sohbet edilirken, Vahap Asma, gazetenin Batman halkının sesi olma misyonunu başarıyla sürdürdüğünü belirtti. Asma, Batman Gazetesi’nin kente kazandırdığı sayısız basın mensubu ve güçlü habercilik anlayışıyla önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayarak, tüm gazete çalışanlarını tebrik etti.

Batman Gazetesi yetkilileri de bu anlamlı ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, yerel basının güçlenmesi ve halkın doğru haber alması adına çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerini ifade etti.

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle